27. toukokuuta 2013

no 48.

Viikonloppu on mennyt hyvän sään suomana surullisesti suurin osa töissä mutta illat hengaillen kavereiden kanssa suntin varrella. Aivan mahtava sää ollut hyvin pitkään, tosin voisi viettää hieman enemmän aikaa ulkona. Perjantaina oli Matin synttärit ja porukkaa oli juhlimassa häntä suntin varrella, päästyäni töistä suuntasin suoraan sinne. Moikkailin kavereita ja muita tuttuja sitten pian siirryin aasian grillin kautta kotiin muutaman kaverin kanssa. Grillijonossa tutustuin erääseen tuttavaan hieman paremmin. Tosin tilanne huvitti ja nolotti minua erittäin paljon, kun en tiennyt hänen nimeään ja hän tiesi minut. Olin myynyt hänelle kengät koulun kirpparilla ja siellä rupatellut muutaman sanan samoin koulun ruokalassa. No sitten ajattelin siinä jonossa että ehkä on parempi esittäytyä kerrankin, samalla siinä selvisi että hän seurailee tätä blogia. Hämmennyin hyvällä tavalla ja tämä tapaaminen piristi iltaani paljon.
Lauantai työpäivä sujahti nopsaan ja tällä kertaa tein pienen visiitin kotona. Hain hieman evästä suntin varrelle, tosin ramppasin koko illan edes takaisin omalla kämpillä mut mitä pienistä. Oli ihana nähdä tuttuja jotka olivat tulleet hieman kauempaa pitkästä aikaan kaupunkiin. Harmitti vain että itse en voinut jatkaa iltaa heidän kanssaan kun minun täytyi sunnuntaina töihin.
Sunnuntai meni töissä hyvin koomaten ja kotona nukkuen.Sunnuntaina ei siis tapahtunut mitään erikoista, paitsi mummu säikytteli mua ja sai mut huolestumaan kun hän ei ollut saanut äitiä kiinni kolmeen päivään puhelimella. Onneksi äiti oli käynyt mummun puhelua edeltävänä päivänä facebookissa niin se huojensi huolestumistani hieman ja Matti soitti myös äitini miehelle vain ja ilmoitti että täällä ollaan huolissaan että olisiko äitin puhelimessa jotain vikaa että kun häntä ei saada kiinni. No äiti sitten soitti hetken kuluttua kun sai sovellukset kuntoon puhelimessaan, joiden takia hän ei ollut vastaan ottanu puheluita muutamaan päivään.
Onneksi tänään mun ei tarvinut kouluun eikä töihin. Otin siis rennosti koko päivän, ompelin aamulla ja pelailin erästä ihanaa peliä nimeltä Don't Starve, Matti sai sen syntymäpäivä lahjaksi eräältä kaverilta. Ja ajattelin sitten kokeilla sitä, voi kuinka sen parissa voikaan saada ajan kulumaan. Tahtoisin pelata sitä juuri nyt, mutta lupasin tuolle hassulle sankarille että katson hänen kanssaan jonkin elokuvan.
Eli varmaan edessä on No country for old men.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...