15. toukokuuta 2013

no 43.

Maanantai eli eilen, hömm~ niin joo kirjottelinkin jo hieman mitä mulle kuuluupi. Iltapäivällä mentiin porukalla piknikkeilemään suntin varteen ja haaveilemaan tulevasta kesästä. Aikamme siinä juteltiin ja mussuteltiin eväitä kunnes kaikki katos vähän erisuuntiin. Itse palasin yksin kämpille, kun tuo fiksumpi puolisko lähti pelailemaan MTG:tä kaverinsa luokse. Kotosalla sitten innostuin leikkaamaan sinäpäivänä ostetuista kankaista toppeja, koska niitä tarvii aina. Tosin ne pitäis vaa vielä ommella, joku päivä tässä kun ei tarvi töihin. Samalla sitten siivoilin vaatekaappiani ja odotan, että rakas siskoni tulee katsastamaan nuo muutamat pussit ennen kun heitän vaatteet jonnekkin kirpparille. Illalla myöskin innostuin änkemään uusia venytyksiäni korviin, voi tätä mielenkiintoista "kipua" korvissani. Siitä onkin taas jo jonkin aikaa kun olen tehnyt tätä, mutta nyt tähän se sitten jää. Tämän jälkeen kun saan ne 20mm niin en enää venytä milliäkään. (erittäin paha lupaus) 
Tänään sitten oli kyllä koulussa niin lusmu päivä, ei kiinnostanu taas tippakaan. Olis vaan halunnu mennä kotia, nyt näitä päiviä rupee tulee ku lähestytään kesää ettei haluais olla koulussa. Koulun jälkeen kotiin saavuttuani olin saanut taas postia, mutta tämä posti olikin erikoinen nimittäin LAPKON (the arms) ensimmäinen albumi. Mitä en sitten meinannut löytää oikein mistään, mutta sitten eräs tyyppi myi facebook kirpparilla sen pois. Nyt pitäisi enää ostaa Lapkon viime vuonna julkaistu levy, sitten minulla olisi ne kaikki. Menin vielä hakemaan uudet silmälasit ennen kuin lähdin käymään kaupassa. Ah~ Näen jälleen, tosin silmillä menee taas tottua, kun on uudet linssit. Taisin silloin mainita niistä liukuvärjäyksistä niin ne on ne musta kehyksiset, mutta hahaa~ te ette näekkään kuvassa sitä liukuvärjäystä. Ettekä silloinkaan kun ne on minun päässäni, ainut joka sen huomaa on minä. (koska katson niiden läpi hyvin läheltä) Molemmat lasit ovat ihanat olen tyytyväinen valintoihini. Kauppareissulta palattuani syötiin Matin kanssa ja muutama kaveri tuli käymään. Sain samalla erikoisen työn, nimittäin pienelle koiralle piti saada paita. En oo koskaan ennen tehny koirille mitään, mutta kerta se ensimmäinenkin. Siitä tuli mielestäni erittäin hyvä. :)
Illemmalla tässä käytiin westissä kattomassa Suomen lätkä peli, tunnelma oli jälleen kohillaan. Vaikka siellä ei porukkaa niin hirveästi ollutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...