20. toukokuuta 2013

tuunaamista + ompelua no 12.

Suunnitelmia ompelemisen saralla.
Innostukseni sukkanauhaliivejä kohtaan on alkanut joskus teinivuosina, mutta tietystikkään silloin en uskaltanut käyttää niitä omassa arkipukeutumisessani. Koska uskon että olisin joutunut haukkumisen kohteeksi, nyt kun olen vanhempi ja vahvempi. Ja ymmärrän ettei muiden ilkeistä kommenteista tarvitse välittää. Ihannoin silloin ja vieläkin erittäin paljon Ai Yazawa Nana hahmoa joka oli täydellinen naishahmo, tahdoin olla kuin hän. Nyt kun aikaa on mennyt eteenpäin ja muoti on muuttunut ja jonkin verran ihmisetkin. Tämä nykypäivänä ei ole välttämättä niin erikoinen näky (paitsi täällä kokkolassa taitaa olla), joten olen alkanut etsimään tarvikkeita jotta voisin itse tekaista erillaisia sukkanauhaliivejä ja sukkanauhoja.
Jotta voisin vihdoinkin ottaa tämän ihanan asusteen omaan elämääni ja piristämään pukeutumistani. Osan tarvikkeiden löytäminen oli helppoa ebay:n ihanasta maailmasta, mutta sitten taas joidenkin osien löytäminen on ollut hyvin vaikeaa. Enää pitäisi löytää sopiva materiaali nauhoja varten.
Myöskin tumblr:n ihana maailma on innostanut minuatässä asiassa hyvin paljon. Siellä törmään kaikkeen ihanaan creepy cute tyylin alla ja samoin pastel gothic tyylissä. Tulen tekemään merkintää sitten kun saan kaikki ihanat tarvikkeet, yritän kertoa mahdollisimman yksityiskohtaisesti miten teen jonkin tuotteen minkä olen löytänyt netin syövereistä. 
Toki te ihanat lukijat voitte ehdottaa mitä teen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...