3. kesäkuuta 2013

no 49.


Hupsis, nyt on kirjoittaminen hetkeksi hieman jäänyt minun osaltani.

Koulu loppui ja loma alkoi, tänä vuonna ei ollut hirveämmin juhlia kierrettävinä. Tuttavia ja kavereita oli kyllä muutamia jotka valmistuivat tai tulivat ylioppilaiksi. Perjantaina näkyi jo kaupunki kuvassa nuoria juhlimassa loman alkua, itsekkin silloin seikkailin suntin varteen hetkeksi. Kauaa en siellä viipynyt, koska työpäivä oli seuraavanakin päivänä. No oli kumminkin ihanaa hengailla ja viettää aikaa ystävien parissa perjantaina, illalla kotiin saavuttua nukkumaan meno meni hieman myöhään. Töissä olinkin sitten hieman väsyneenä, onneksi mulla oli yllättävän lyhyt lauantaiksi. Töistä päästyäni kävin viereisessä liikkeessä juttelemassa erään myyjän kanssa kun tiedostin että hän omistaa Corgin. Juttelimme niitä ja näitä corgeista ja hän antoi minulle vinkkejä siihen sitten kun olen hankkimassa omaa söpöläistä. Matti tuli hakemaan minua tuona päivänä töistä ja olimme sopineet että menemme syömään sitten kun pääsen pois. Menin auton luokse ja siellä se höpsö odotteli minua ruusun kanssa, hän jaksaa sitten yllättää minua. Nopeasti kävimme kotosalla ennen ravintolaan siirtymistä kun halusin vaihtaa vaatetta. Menimme elban Purjeilioiden ravintolaan tai mikä lie se nyt nimeltään oli. Söimme siellä erittäin hyvin ja hauskaa oli kun kokki oli ystävämme ja hän teki meille ihan älyttömän hienot jälkkärit. Iltaa vietimme kotosalla ja kuuntelimme kadun melskettä vaikka silloin satoikin hieman. Ei se haitannut ihmisten loman juhlintaa, meillä meinasi vain olla hieman ongelmaa kun asunnossa oli hyvin kuuma. ^^''
Sunnuntai meni koomatessa ja kärsiessä jälleen pääkivusta. Kai minun pitäisi mennä asiasta lääkäriin, mutta en tykkää lääkärireissuista. Iltaisella sitten olinkin paremmassa kunnossa ja lähdin taapertamaan ympäri kaupunkia ja odottelemaan että Matti saapuisi pelaamasta korttia. Hänen haettuaan minut melkein leirintä alueelta lähdimme noutamaan pizzaa kun kumpikaan meistä jotenkin ei ollut syönyt koko päivänä mitään kunnollista. Ilta meni autolla ajellessa ympäri kokkolaa, oli itseasiassa aika hauskaa kun 2 vuotta sitten tutustuin Mattiin kunnolla ja silloin me ajelimme hänen isänsä autolla ja soitimme musiikkia ihan täysillä.
Yöllä piipahdimme eräällä kaverilla, jolla pitäisi vierailla kyllä useammin.
Tänään sitten aamulla heräiltyä käytiin nakkaamassa muutama kassillinen tavaraa SPR:n kirpputorille ja käytiin ruoka ostoksilla kun jääkaappi ja pakastin huusivat tyhjyyttä. Kotiin saavuttuamme kauppareissun jälkeen aloin ahkeroimaan eli siivoilemaan kun ulkosalla näytti niin synkältä ja pian sitten alkoikin sataa. Matti samalla järjesteli korttejaan ja laittoi meille uskomattoman hyvää ruokaa.
Hän sitten karkasikin ruuan jälkeen veljelleen, ja minä jäin kotiin ja ajattelin viimeistellä erään raportin. Sen valmiiksi saatuani aloin pelailemaan jälleen Don't Starve peliä.
(anteeksi sekavaa tekstin laatua, kuumuutta syytän että en jaksa oikein keskittyä mihinkään)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...