26. kesäkuuta 2013

Lupaus


Teen lupauksen itselleni... yöllä keksityt jutut on pidemmän päälle aina huonoja... Aamulla tulee myös sellanen olo et MIIIIKKSSSS!!!!
Mutta jooh, lupaan itselleni että en osta loppu vuotena yhtään vaatetta vaan teen tästä eteenpäin kaikki vaatteeni itse. (alusvaatteet, kengät ja asusteet on poikkeus)
Miksi päädyin tällaiseen ratkaisuun, olen aina rakastanut ompelemista ja tulen rakastamaan. Tahtoisin uhrata aikaa enemmän sille harrastukselle mutta jotenkin vain löhöän aina tietokoneella vaikka voisin olla tekemässä taikoja ompelukoneella. Joten Matti kysäisi minulta tänään samalla kun laitoimme vaatteita kuivumaan että mietinkö koskaan vaatteiden materiaaleja ostaessani niitä. Siinä tajusin että en kiinnitä siihen huomiota, koska vaatekaupoissa olevat vaatteet tehdään mahdollisimman halvoilla materiaaleilla jotta kustannukset pysyvät pieninä ja kunhan saadaan mahdollisimman paljon voittoa. Kun niihin ei panosteta hyvin niin ne eivät ole silloin kestäviä ja laadukkaita. Sanoin hänelle siihen että jos tekisin itse vaatteeni niin silloin panostaisin materiaaleihin enemmän. Hän sai minut innostumaan taas siitä, minkä joskus kadotin.  Eli joskus yläateen aikoihin tein vaatteeni itse, pian ammattikouluun siirryttyäni se loppui. Minua hieman harmittaa, koska olisin ammattikoulussa voinut tehdä ihmeitä. Siellä sentään oli ihan mahtavat mahdollisuudet koneiden suhteen, olisin voinut toteuttaa hieman hullumpiakin haaveita. Noh nyt sitten yritän ihan kotikonstein saada toteutettua haluamiani vaatteita oikean kokoisina ja mallisina.

2 kommenttia:

  1. Ihan hatunnostamisen arvoinen tavoite :) kuvia sit kehii! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, aihetta ainakin riittää sitten kirjoittamiseen :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...