4. marraskuuta 2013

Ahkera työläinen ja Halloween juhlija

Perjantai työpäivänä oli yllätyksellinen, nimittäin noh. Ihmisiä oli kaupassa kun joku maailman loppu olisi tulossa vaikka seuraavana päivänä eli lauantaina oli vain pyhäpäivä. Sunnuntaina kumminkin kaupat olisivat auki, joten ei nyt ihan sellaista ruuhkaa olisi ollut odotettavissa (tai toisaalta). Mutta en tosiaan ymmärrä ihmisiä kaupan käymisen suhteen. Kivempi yllätys tietysti oli, että sain "palkinnon". Meillä siis on pentikin keräilykamppanja meneillään, tietystihän siitä tehdään kilpailu työntekijöille jotta he myisivät mahdollisimman paljon. Meidän tilanteessa täytyy vain saada jaettua  mahdollisimman paljon niitä keräilypasseja asiakkaille, niin että he myös käyttäisivät ne passit.Viimekuussa eli lokakuussa minun myyjänumerolla oli palautunut eniten kyseisiä keräilypasseja. Olin hieman hämilläni, koska en ole yrittänyt jakaa niin että saisin jonkin palkinnon. Jaoin vain sen pakollisen ajan kaikille asiakkaille ja jatkoin hieman sen jälkeen sitä taktiikkaa. Nyt myöhemmin olen vain jakanut niille joita se on kiinnostanut.
Sain sitten tosiaan tästä palkinnon, jotka ovat toimineet meille kannustimina. Siihen kuului tuikkuja, kenkä passi jolla saan -50% norm. hintaisista kengistä liikkeestämme, Pentikin keräilypassin ja sellaisen koriste "astian".
Olen tyytyväinen ja ylpeä työskentelyyni, tämä tietysti piristi minua hyvin paljon. Kun saa "palautetta" työstään. Töistä kotiin päästyäni tulinkin keskelle Halloween bileitä, jotka itse järjestin töistä huolimatta. Matti oli tietysti kotosalla ottamassa vieraita vastaan alkuillasta. Oli ihanaa tulla kotiin kun täällä oli paljon ihmisiä joiden kanssa tuli vietettyä iltaa. Itse olen ainakin tyytyväinen niihin "pieniin" halloween bileisiin.
Harmikseni minulla ei ole niistä paljoa kuvia muistoksi, mutta hyvät hetket pysyvät kyllä mielessä pitkään.

Lauantaina kärsin jostain syystä armotonta krapulaa, join kyllä hirveällä vauhdilla ne muutamat siiderit jotta pääsin vauhtiin. Onneksi lauantaina minulla ei ollut suunnitteilla muuta kuin työpaikan pikkujoulut. Selviydyin oloistani pikku hiljaa ja aloin sitten laittautua hieman iltaa varten. Olin siis illalla menossa elämäni ensimmäistä kertaa työpaikan pikkujouluihin. Siellä oli ihan uskomattoman hauskaa ja oli ihana nähdä työkavereita työpaikan ulkopuolella. Ruoka oli siellä tietysti jouluinen ja ihan sairaan hyvää, olisin voinut syödä sitä vaikka kuinka jos mahani ei olisi täyttynyt niin nopeaa.
Itse en jäänyt viettämään iltaa loppuun saakka, kun työt kutsuivat jälleen sunnuntaina.

Tänään eli maanantaina, käväisin koulun jälkeen tuhlailemassa opintotukeani apteekkiin ja anttilaan. Kävin nyt vihdoinkin hakemassa itselleni migreeniin täsmälääkkeet, jotta selviän sitten jonain päivänä migreeni kohtauksista. Tosin ne ovat jääneet hyvin kauas taakse kun vaihdoin e-pillerini toisellaisiin pillereihin.
Anttilasta kävin hakemassa vain pävityksiä meikkeihini, tässä illalla niiden ansiosta aloin ideoimaan käyttöä sille "palkinto koriste astialle". Tosin päädyin siihen, että se pinkki kori osa täytynee tuunata toisen väriseksi.
Irtosipa minusta taas hirmuisesti tekstiä... ^^'' mun pitäs opetella kyllä kirjoittamaan kuulumisiani hieman lyhyemmin. Noh, ehkä opin senkin jonain päivänä.. kuten kaiken muunkin mistä on ollut puhetta.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. tykkään tuosta teidän kuvasta kun teil o nii ihanat ilmeet + ihanat ihmiset <3

   Poista
 2. Äää ootko miettiny ton tekstin taustan värin vaihtamista johonki vaaleeseen sävyyn? Mä en ees pysty lukemaan teksteistä ku alut, kun alkaa tuntuu pahalle silmissä ja 5 min sen jälkeen vilisee näkökentässä tummia vaakaraitoja :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kun kerroit :DD eilen alotin taas pienillä muutoksilla blogin muokkaamisen ^^

   Poista
  2. kiitos :) itsellä taas näyttää että tuo fontti on hieman ehkä liian ohut.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...