12. marraskuuta 2013

Ompelua ja kuvaamista

Eilen illalla tuli innostuttua ompelemaan jotain, (ompeluista joskus myöhemmin) ja tuossa alempana onkin kuvaa mitä tuli ostettua. Ompelu tarvikkeita ja pientä kivaa krääsää, josta sitten voipi värkätä jotain.
Kulutin aikaani ommellen tosiaan illalla, kun meillä olikin Matilla kavereita pelaamassa MTG:tä. Oli kiva välillä kuunnella pelin kulkua, kun minäkin tosiaan pelaan satunnaisesti Matin kanssa tuota kortti peliä. Koskaan en vain ole uskaltautunut noihin, usemman henkilön peleihin. Tai olempas pelannut, mutta siinä on opetettu siskoani tai jotain kaveriamme pelaamaan. 
Tämä päivä on eletty aika lailla särkylääkkeen voimalla. Jokin minua vaivaa kun olen ihan töttöröö, mutta en vielä ole päässyt selville mikä mulla on. :( No eiköhän tää tästä, särkylääkettä vaan lisää niin eipä tauti pahene.
Sen lisäksi, että olen yrittänyt saada jotenkin itseäni elävien kirjoihin. Kävin kaupassa hakemassa jotain piristystä ja sitä ennen yritin piristäytyä hieman laittautumalla + kuvaamalla. Mutta eiih, yhä hyvin tööt ja koomainen. Josko sitä katsoisi jotain sarjaa ja käpertyisi peittoihin. Toivottavasti huomenna parempi fiilis.Miksi blogger menee sörkkimään kontrasteja, tekeekö se teidän kuville näin?
(Lisäessäni siis kuvia tänne, se satunnaisille kuville teki pienen muutoksen. Kuten huomaatte ehkä eron kaikkien ylimpien kuvien kanssa ja näiden kahden alimman)

6 kommenttia:

 1. Aa, sulla on kyllä niin kiva tyyli :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin on sullakin. Monesti ihailen sun asukokonaisuuksia ja sitä et sä puet kaikkii söpöi värei *3*

   Poista
 2. Äsken tuli postissa se sun lähettämäs meikkipussi :OO SIIS AIVAN SAIRAAN UPEE KIITOSKIITOSKIITOSKIITOS ♥33♥♥3 Järkytyin mielettömästi ku avasin kuoren, siis HUH!! Toivottavasti et pahastu että lisäsin kuvan siitä Facebookiin, ja toivottavasti sieltä tulee paljon kävijöitä myös sun sivulle ♥ Kiitos ihana, toi oli aivan älyttömän makee yllätys! :'3333

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=500544220052872&set=a.423419451098683.1073741829.422026607904634&type=1&theater

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :DD Ooo, hämmennyin ihan. Pelkäsin että tykkäätkö siitä ^^''

   Poista
 3. Sulla on tosi kiva ja monipuolinen blogi :) jään mielenkiinnolla seuraamaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...