19. marraskuuta 2013

One-size, pitäisi sopia kaikille

Ihana postimies toi minulle ensimmäisen paketin, harmiksi jälleen kiinan one-size legginsit olivat xs koko luokkaa. Mutta minä keksin keinon saada nämä ihanuudet jotenkin käyttöön, nimittäin purkasin lahkeet irti toisistaan ja leikkasin vyötärökaitaleen/kuminauhakujan pois. Sitten ompelin saumurilla puretun kohdan niin, että näistä legginseistä tuli vähän kuin yli polven menevät sukat.
Sitten laitoin suspenderit kannattelemaan näitä ylhäällä.
 En jaksanut/halunnut ruveta myymään näitä eteenpäin ja etsimään uusia sopivan kokoisia. ( + En jaksa nyt noiden legginsien takia ihan laihduttaa monta kymmetä kiloa, että ne menisivät ylleni. xD ) Kumminkin kun olisin tilaillut uudet niin ne olisivat olleet luultavimmin samanlaiset.
Laadultaan muuten ihan täydelliset, mutta koko on aina yksi ongelma kun tilailee sieltä kiinasta.
Useinmiten otan kumminkin riskin ja tilaan, ^^'' mutta tällaista tänään.6 kommenttia:

 1. Eiiih miks oot niin luova! Mua ärsyttää myös kovin noi "Onesize"-koot, kun tosiaan ne on oikeesti XS-S... Ja mä kun oon vielä 180 cm pitkä niin turha toivoo et jotkut kiinalegginssit ois sopivat :( Niin halpaa, niin kaunista, mutta niin epäkäytännöllistä </3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja totta itellä on taas hieman paksummat reidet ja pitkät jalat, vaikka kuinka olisin ollu xs niin pituudelta nämä ihanuudet eivät olisi riittäneet.

   Poista
 2. heii, kerro kotiompelukoneen ostajalle vinkkejä? Mikä kone sulla on? Mikä olisi unelma kotikone merkki ja malli? apua, pliiiiis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa hirveän hyvin neuvoa näissä asioissa kun olen saanut lahjaksi oman ompelukoneen ja saumurin sain äidltä hänen lopetettuaan yrityksensä. (Mutta saumurinikin on berninan kone ja alkaa olla jo varmaan 18 vuotta vanha että on ne laadukkaita ainakin.) Mulla on bernina funstyle ompelukone, berninan ja singerin koneet ovat minulle hieman tutumpia. Mutta hinta luokalta 300€ paikkeilla olevat koneet ovat varmasti ihan hyviä, huqsvarna vikingillä näyttäisi olevan ihan laadukkaita koneita pienen netti selailun jälkeen ja hinnatkin näyttää olevan ihan järkeviä. (Vastaan kännykällä joten en näe kuinka "fiksu" ja "järkevä" vastUs ttämäon. Toivottavasti tästä lli jotain apua.

   Poista
 3. Joo yks ärsyttävin asia tääl Kiinas just tuo ku ollu kaikki niin saatanan pieniä :D päälle mahtuu mut lyhyet hihat/lahkeet. argh! Ja kun halppismarketeist menee ostaa nii siel ei oo sovituskoppeja nii riskiostoksia menny aikalailla roskiin :D t.iiris jos et tajunnu :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eiiii, no mut oot varmaan jotain löytäny sieltä? rakas prinsessani :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...