25. marraskuuta 2013

Junamatka on hyvä kuluttaa kameran opetteluun


Ohhhhh~ Tahdon vain takaisin Mindless Self Indulgence:n keikalle ja helsinkiin.

Perjantaina suuntasimme heti aamusta lumen saattelemana asemalle ja siitä kohti helsinkiä. Helsingissä oli paljon kivempi sää, nimittäin siellä ei ollut lainkaan lunta ja lämpimämpi kuin meillä.
Perjantai meni aikaa kuluttaen kaupungilla pyörien kaupoissa ja etsien tiettyjä putiikkeja. Ennen keikkaa menimme istumaan tätini kanssa kahville rupattelemaan ja vaihtelemaan kuulumisia.
Keikkaa menimme katsomaan Nosturiin, ensin lavalle astui The Red Paintings lämppäämään erikoisella esityksellään. Noin 9-10 välillä MSI astui lavalle ja yleisössä oli ihan mieletön meininki.
Keikka oli kaikin puolin ihan huikea, olen sanaton. Sitä tunnelmaa sieltä keikalta ei voi sanoin edes kuvailla. Fiilistelen varmasti kauan kuunnellen heidän musiikkiaan.
Lauantaina lähdetiin sitten kiertelemään kirpputoreja "velipuoleni" opastuksella. Sieltä sitten tehtiin Matin kanssa yhdessä kivoja löytäjä, nimittäin nyt Xbox on eksynyt tähän perheeseen.
Itselleni löysin eurolla kierrätyskeskuksesta kivan pvc laukun.
Aikamme kierreltyä siirryimme lähemmäs keskustaa, josta päädyimme ottamaan metron Itikseen. Sielläkin aikamme haahuillessamme siirryimme viettämään viimeisiä hetkiä Kamppiin ja näkemään tuttuja vielä ennen kokkolaan palaamista.

Tänään kävimme Karon kanssa viemässä tavaroita kirpparille, josko niistä ylimääräisistä tavaroista vaikka pääsisi eroon. Tietysti rahan toivossa toivoo myös että suurin osa menisi kaupaksi, niin ettei tarvisi hirveästi alentaa hintoja. Sen jälkeen sitten teimme yhdessä videon tässä asunnollani, että tulette sitten näkemään tämän kokeilun lähi tulevaisuudessa. (Suunniteltiin jo hieman uuttakin postausta yhdessä, jos tuo ensimmäinen on nyt mistään kotoisin.) Illalla pitäisi vielä tarttua koulukirjaan ja lukea kokeeseen, mutta tietysti pesen mieluummin pyykkiä ja tiskaan. x)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...