17. marraskuuta 2013

Tanssiaskelten vauhdissa kulunut viikonloppu

Viikonloppu meni jälleen hujauksessa ohitse, hieman harmillista. Tosin kohta on taas uusi viikonloppu ja reissu helsinkiin edessä. 
Perjantaina hengailtiin Matin kanssa kotona, kun luulimme/oletimme että westiin olisi ollut sisäänpääsy. Nimittäin siellä esiintyi Jaakko & Jay, hieman harmittaa kun ei tullut selviteltyä tilannetta. Westiin ei siis ollut sisäänpääsyä ja kyseinen esiintyjä on kuulopuheiden mukaan hyvä.
Lauantai iltana töistä päästyäni sain vieraita. Oli hauskaa kun sovimme Karon kanssa aikaisemmin, että hän tulisi meille illalla. Kun menin avaamaan ovea niin siellä oli siskoni, se oli erittäin ihana yllätys. Hän ei ole nimittäin hetkeen käynyt täällä.
Aloittelimme iltaa meillä ja siirryimme sitten rakkaaseen westiin. Jotain ihmeellistä oli tapahtunut, kun westissä oli yllättävän paljon väkeä ja meidän koko kaveri porukka oli pitkästä aikaan yhessä siellä. Minulla oli ihan huikea ilta, olimme myös yllättävän myöhään liikenteessä. Eksyin myös kavereiden kanssat tanssahtelemaan tanssilattialle, joka oli yllättävän täynnä ihmisiä fiilistelemässä omilla tyyleillään musiikista. Tappiin asti emme kumminkaan olleet, kun väsymys vei jossain välissä voiton.
Tämä päivä meni sitten ihanasti; vieraillessa Matin veljen pojan 1v synttäreillä, kotosalla löhöillessä ja töissä iltavuorossa.

Kuva ongelma ratkesi, kun aloitin photobucketin käytön. Tosin harmi kun kokeilin vielä kerran lisäillä normaalin kuvanlisäys reitin kautta, niin muokkailin kuvia sitä varten reilusti ennen lisäämistä josko se  olisi auttanut, niin ei. Siksi kuvien laatu on ehkä hieman tummahko ja kontrastit aika jyrkät. Joten sitten päädyin siihen photobucketiin, joka oli kyllä ihan hyvä ratkaisu.

(Voisin huomenna oikeasti nyt panostaa tuohon kamerna opiskeluun, kun ärsyttää tuo kuvien laatu mitä nyt olen lisäillyt tänne.)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...