13. marraskuuta 2013

Vanity Clouds - meikkipussi

Nyt kun omistaja on saanut lahjansa perille, niin voin paljastaa siis mitä olen ommellut.
Sain heti inspiraation kyseiseen tuotteeseen, se oli erittäin ihana tunne koska harvoin enää keksin tuosta noin mitään. Väritkin oli helppo päättää, kyseiseen työhön.
Mutta ehkä enempi toteutuksesta;
Ensin leikkasin sopivan kokoiset kappaleet joista tulivat siis pussin ulko"kuori".  (kuva 1.) Leikkasin myös valkoisesta kankaasta samankokoiset kappaleet vuorta varten.
Näistä sitten mittailin leveyden ja aloin leikkelemään tätä valuvaa pisara juttua x2. (miksi sitä nyt kutsuisi)
Sitten hieman sommittelemalla leikkelin kyseiset kirjaimet. Nyt sitten oli leikelty kaikki tarvittava. Aloitin omepelmisen näistä kuvioista ja kirjaimista. Ompelin ne ensin päälli kappaleisiin suoraompeleella mahdollisimman reunasta. (2-8 kuvat) Sen jälkeen ompelin ne tiiviillä siksakilla niin että edellinen ommel ja kuvion reuna jäi siksakin alle. = kyseessä on siis aplikointi. (kuva 10.)
Siten sitten ompelin kuviot paikoilleen, ja sen jälkeen olikin edessä tuotteen kasaaminen ja vetoketjun ompelu. (näistä vaiheista ei olekkaan kuvia :(( )
Ja TADAA valmiks :D 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

2 kommenttia:

  1. Hirveen vaivan oot kyllä nähny tätä varten :'3 Itselle kun tuottaa haasteita kaventaa t-paita, katon ylös päin tyyppejä jotka osaa tehdä kaikkea hienoa käsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli sellanen kiva näperrys :) Tykkään ommella tosi paljon ja oon joskus 6v ekan kerran ommellu.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...