31. maaliskuuta 2013

no 22.

Viikonloppu... pääsiäinen...
Perjantaina oli pitkäperjantai, eli kaikki kaupat on kii!!! eli en ollu töissä X) Äiti ja Minna tuli käymään kylässä istuskeltiin keittiössä tovi ja juteltiin niitä ja näitä. Äiti toi meille kaikille Angry Birds suklaamunat :)
Jotain perinteitä mitä lapsuudesta on jäänyt ^^ tosin lapsena äiti piilotti aina ne suklaamunat meidän kotiin ja teki jokaiselle omat kartat.
Matin kanssa vieraiden poistuttua menimme itse vierailemaan eräillä kavereilla. Kauaa ei voitu siinä olla kun Matin piti mennä soundchekiin westiin.. Sillä aikaa mä tein pizzaa ja pelailin/opettelin minecraftiä. Sit Matti yllättäen ilmestyki kotiin ja me syötiin nopeesti kun meidän piti sitten olla jo pian meidän kaverin luona.
Haettiin heidät kans westiin Elliotin ja Blindin keikalle.
Elliotin keikan seisoskelin tietty eturivissä tuijottaen koko ajan Mattia XD no eii, fiilistelin siinä ja yritin napsia muutamia kuvia. Heidän keikan päätytyyä alotettiin odottelemaan Blindia lavalle, itse toivoin että aloittaisivat pian kun mua väsytti hieman jo ja mun piti lauantaina töihin.
Molemmat keikat oli aivan mahtavia, pääsin joskus kahen maissa nukkumaan.
Jaksoin ihan hyvin töihin sit lauantaina x) töiden jälkeen sitten laittauduin hyvin nopeasti + värjäsin pitkästä aikaa hiukset. Matin kanssa tehtiin taas tällanen pikanen vierailu rumba, käytiin eka Petrille heittämässä sen soittimet ja Matti poltti siin röökin. Sit takas autoon istumaan ja kohti Jannikaa, sielläkin viivyttiin muutaman röökin ajan ja haaveiltiin taas tulevasta kesästä + grillaamisesta.
Tupareihin mentiin Jessican luokse, voi että se talo on ihana. Haluan samanlaisen x) siellä hengailimme hetken ja pelasimme trivial pursuittia vuodelta -85 kysymykset oli todellakin sitä aikaa. Matin kanssa katsahdettiin kelloa ja todettiin että pitää siirtyä vielä Joonaksella käymään.
Siellä viivyimme niin kauan kunnes porukka alkoi siirtyä baareihin jatkamaan iltaa. Matin kanssa mentiin kiltisti nukkumaan. :)
Tää päivä on menny leipäillessä ja kärsiessä pääkivusta :( No onneks iltaa kohden se on kadonnu pois.

Tuli ostettua Blind Architectin paita ja cd, sit myös löysin töistä muutamat kivat sukkikset lauantaina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...