12. maaliskuuta 2013

blogi muutoksia no 2.

Nyt paljastan kuka saa minut inspiroitumaan ja antaa jonkillaista esimerkkiä siihen miten muokata blogia parempaan.. toivottavasti parempaan minun kohdalla X)
Kiitos Oonan kaksi merkintää, (toivottavasti lisää) ne ovat saaneet minut pohtimaan blogia, vaikka tämä on yksi henkilö joka kirjoittaa näitä niin se helpottaa ja laittaa isensä miettimään asioita mitä voisi tehdä paremmin + mihin voisi kiinnittää erityisesti huomiota. 
Tietystikkään en lueskele sana tarkkaan ja tee asioita sitten niin kuin Oona kertoo. Poimin näistä kahdesta merkinnästä asioita joista itse kiinnostuin ja kiinnitin huomiota; 
Myös pidän erittäin paljon Oonan tavasta kirjoittaa.
"Muistakaa, että nämä kaikki ovat makuasioita, enkä luule lausuvani ehdottomia totuuksia. Jos joku tietää ahdistuvansa tällaisesta kärkkäästä arvostelusta, voi hän ystävällisesti sulkea tämän välilehden ja mennä etsimään jonkinlaista hiekkapuhallinta, jolla saisi ne Kalajoen hiekat pois pimppaloorastaan."
(lainaus Oonan blogista)

Asiaan, nyt minulla on ollut tuskaisen pohdinnan ja harkinnan alla blogin banneri. Yritän kehitellä omilla huonoilla taidoillani jotain. MUTTA MIKSI SEN PITÄÄ OLLA NIIN VAIKEAA!! X)
Luulisi sen onnistuvan hyvän musiikin parissa mutta ei.

Fontteja etsiskelin banneria varten tällaiselta kivalta sivustolta 1001 free fonts, löysin sieltä vaikka mitä kivaa mutta tosi vähän sopivia blogia varten.

Tässä on muutamia kokeiluja joista tulen valitsemaan uuden bannerin blogiini. Tosin ulkoasu muuten saattaa sen jälkeen muuttua, niin siinä käy aina... muuta ensin banneria ja sitten pian koko blogin ulkoasua. XD

no 1.
no 1.1

no 2.
no 3.

no 4.
no 5.

2 kommenttia:

  1. JEE, MUT MAINITTIIN, KIITOS.

    Musta tuo toisiks viimeinen on paras c:

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...