17. maaliskuuta 2013

no 14.

Torstaina sain Heidiltä viestin että pääsenkö kaupungille hengailemaan hänen ja Karon kanssaan. TOTTA KAI! No meillä oli hyvin hämmentävä koulu päivä, mutta ei siitä sen enempää. Pääsin koulusta tulin kämpille aattelin, että syön jotain ja voisin mennä käymään Karolla ja samalla odottelemaan Heidin saapumista. Juttelin hetken koneella Karon kanssa ja sitten laahustin kahden korttelin päähän hänen luokseen.
Seilailin hetken hissillä siellä etsien Karon asuntoa... olin käynyt siellä vain kerran ennen tuota kyläilyä. Noh pääsin sitten istuskelemaan ja juttelemaan Karon kanssa. Kiusasin häntä hetken kameralla ja meidän oli tarkoitus ottaa enemmänkin kuvia kaupungilla, mutta TADAA se jäi.
Tarkoituksenamme siis oli mennä katsastamaan uusi vaateliike joka avattiin kokkolaan sinä päivänä. Kun mentiin Cubus liikkeeseen yritin henkisesti valmistautua siihen, että siellä on paljon ihmisiä. Pyörittiin siellä aikamme ja nähtiin paljon kivoja vaatteita, mutta noh mulla ei taaskaan oo rahaa, tai siis ylimäärästä jotta voisin shoppailla. Sitten aikamme siellä pyörittyä siirryttiin muihin vaateliikkeisiin ja syömään Royal Mealsiin jossa sitten oli Suvi ja Sonjakin syömässä. Siitä jatkoimme matkaamme muihin vaateliikkeisiin missä ei oltu vielä käyty. 
(Karo älä vihaa mua kun lisäsin susta nää kuvat tänne XD)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...