26. maaliskuuta 2013

no 20.

Ah tätä hetken materialismi onnellisuutta <3 Sain viestin kännykkääni että postista saisi noutaa emp:n paketin JES~! sieltä tuli Slipknotin kangaskassi, toppi/mekko ja Matin synttärilahjat.
Koulusta kotiin päästyä huomasin että pöydällä oli pieniä ruskeita kirjekuoria, hihii~ kiinasta tullu paketteja. Muutama paketti on enää tulematta, että niitä odottelemaan niin joo + meinaan vielä tilata itekki täss pian sieltä jotain ebay:n kautta. XD Sen jälkeen sitten lähdinkin taapertelemaan tuonne kaupungille ihanaan säähän ja samalla kokeilin kirpparilta löytämääni maastotakkia.
Sitä pitäisi tosiaan hieman muokata sopivamman malliseksi, nimittäin se on aika iso.2 kommenttia:

 1. Ihana tuo sun asusi.

  Mutta tuo mekko aiheutti mussa oksennusrefleksin, en pysty katsomaan sitä, koska NUO REIÄT. HYIHYIHYI!! ;______; Ei sillä, muuten ihan sievä, mutta enkestäreikiäalkaaoksettaapahaollahyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)

   voi eiii~ joo taisit puhuia siitä jossain merkinnässäkin x( yhellä toisellakin kaverilla on kans joku tuon tyylinen pelkö/tulee ällö reaktio. ku se näki kerran tatin(sienen) hatun alle niin se järkytty ihan totaallisesti, ite olin silleen mitä lol mut sit tajusin et se oli tosissaan. Hämmennyin sitten hyvin paljon ^^''

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...