4. huhtikuuta 2013

no 23.

Synttäreitä ja aprillia!
Aprilli päivästä selvisin huijauksetta, veljeni oli kiusoitellut vanhempiani sillä että hän olisi putkassa. Matti taas teki ilkeän pilan yöllä kun aprilli päivä vaihtui meille huijattaville sekä huijaajille.
Matti huijasi jälleen parasta ystäväänsä, meidän piti nähdä vielä illalla/yöllä. Matti sitten soitti ilmoittaakseen siitä että me ollemme tulossa, mutta emme olleetkaan. Olimme muka olleet kolarissa ja olimme ensiavussa tarinan mukaan. Ystävämme uskoi ja kertoi meille että oli melkein alkanut itkemään.
Mutta onneksi hän ei ollut vihainen Matille kun menimme käymään hänen luonaan "tupakalla". Tiistaina ei tapahtunut juuri mitään erikoista tuli vain löhöiltyä ja  hengailtua.
Keskiviikkona taas 3.4. minun syntymäpäivänäni, minulla ei ollut kuin pari tuntia koulua ja sitten saavuin kotiin. Veljeni ja hänen vaimonsa kävi kyläilemässä meillä, siitä sitten pian siirryimme Matin siskon luokse kasailemaan Matin vanhaa rumpusettiä  joka oli taas syntymäpäivä lahja hänen siskon pojalleen. Hetken siinä kyläilimme sen lisäksi että kävimme roudaamassa ne rummut. Sitten Matti halusi vielä hemmotella minua pedriinaksen ruualla. Ah~  söin liikaa taas, pidän siellä erityisesti vain ja ainoastaan yhdestä ruuasta.
Nyt sitten näihin "toivotuimpiin" eli syntymäpäivälahjoihin, Matiltahan olen saanut tässä kuukauden sisällä kaikenlaista, kuten sen työpöydän ja niitä koruja + niittejä ulkomailta. Itselleni tilailin silloin viikko takaperin äitini antamalla syntymäpäivä rahalla irtopalloja lävistyksiini, (te jotka omistatte lävistyksiä tiedätte miksi niitä pitää olla paljon) sitten tilailin muutaman tuotteen emp:ltä jotka taisin jo esitellä. Isältäni sain myöskin rahaa :) 
Mutta tänään tuli kaikkein ihanin syntymäpäivä muistaminen, Matin mummu ja täti lähettivät minulle kotiini kukkia. Matti kertoi että ne tuotiin ihan ovelle saakka sillä aikaa kun olin töissä.
Avasin papereita ja kimpussa oli ihania punaisia ruusuja ja suloisia pieniä valkoisia kukkia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...