14. huhtikuuta 2013

no 28.

Sunnuntai~ lepopäivä... PYYH~ x) olin töissä tänäänkin. Oli kyllä kivaa :)
Eilen lauantaina tein raskaan työpäivän mutta tein löytöjä siinä kassalla... eli huomasin kaikkee kivaa mitä asiakkaat osti ja sitten juoksin ruokkiksella hakemaan nämä tuotteet. Ostin mulle ja Matille matkalaukut 15€/kpl ja noi on ihan valtavia. Nyt vaan ku pääsis reissuun, noh viimeistään kesällä viroon pidemmäks aikaa :) Sitten ostin uusia tyynyjä, voi kuinka hyvin nukuinkaan viime yönä ku sänky oli täynnä tyynyjä. X) Täynnä ja täynnä.. no joo neljä tyynyä 120cm sängyssä.
Illalla töistä päästyäni nautiskelin rauhallisuudesta tietokoneen äärellä, siitä sitten siirryin westiin niihin aikoihin kun Matti pääsi töistä. Siellä hengailtiin kavereiden kanssa aikamme kunnes pohdiskelin että mun pitäis varmaan mennä nukkumaan. Käytiin vielä asian grillillä hakee ruokaa ja tultiin porukalla kämpille. Itse aikani pyöriskelin ympyrää ja sitten menin nukkumaan. Jätin vieraat nauttimaan George Carlinista Matin seurassa.


2 kommenttia:

  1. Oih! Vieläkö teillä kaupas on jäljellä noita matkalaukkuja? Vai oliko se vaan hetken tarjous? D: Onko laadukkaat? ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä onko niitä, kun niitä meni lauantaina kyllä aika tehokkaasti. Itekki kävin suunnillee juoksemassa tauolla että sain itelle talteen laukut jotain reissua varten. Laadukkaita on, ja juu se oli tarjous. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...