18. huhtikuuta 2013

no 29.

Ihanaa sain jotain aikaseksi tuossa olikohan tiistana. Mentiin Karon kanssa varailemaan aikaa tatuointia varten. No saatiin molemmat aika 7.6. Karolle tehdään koko tatuointi silloin mutta mulle vain rajat. Koska... se on ehkä hieman iso tatuointi niin se täytyy tehdä kahdessa osassa. Joten toinen aika on sitten 25.6. Kuumottelee erittäin paljon, tahtoisin vain että ois ees jo 7.6. niin pääsis neulan alle. Helpotan tunnetta nyt sitten ensi kuussa, olen puhunut paljon siitä napakorusta mutta mitään ei ole vieläkään tapahtunut asian suhteen. Eli nyt siis ensi kuussa kun tulee palkka niin napsahtaa uus lävistys tälle tytölle pitkästä aikaa. Sitten yks asia mikä mun pitää todellakin hoitaa ensi kuussa niin silmälasit... Pelkään pahoin että näkö on huonontunut ja että siitä johtuu kaikki pääkivut ja silmäkivut. Noh, ei sitä muuten korjata kuin menemällä optikolle.
Kouluun ja töihin ei kuulu mitään erikoista. Työvuoroja tosin nyt on tosi paljon että en hirveesti kerkee viettää aikaa ees tietokoneella. Saatikka näen kavereita muutaman kerran viikossa kun oon koko ajan menossa ;__; ja hyvin väsynyt.
Niin JEE~ tänään tuli taas yksitilaukseni postissa, eli nämä ihanat "tatuointi/rockabilly" tyyliset legginsit. :)
 Asukokonaisuus:
- CC-paita, Ebay
- Paitapusero, kirppari
- Pillifarkut, H&M
- Slipknot kangaskassi, EMP
- DR. Martens, Ebay

4 kommenttia:

 1. uu mitkä legginssit! nyt jotain asukuvaa niiden kera!

  VastaaPoista
 2. Eikäää, ihana asu Henna <3 Lovelove!

  Ps. Mimmoista leimaa oot ottamassa? C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) hahahahahaaa~ näätte sitten joskus X) no eii ehkä laitan alustavan kuvan siitä josta sitten allu piirtää ja korjailee omansa ja mun näköisen samalla varmaan teen muutenkin tatuointi lävistys merkintää

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...