7. huhtikuuta 2013

no 24.

LUOTA ASENTEESI.
Ostin kyseiselle kuvalle vihdoin kehyksen, sain sen joskus silloin aikaa sitten seppälästä. Kysäisin heiltä tuon malliston mentyä ohitse että saisinko nuo Stina Gris:n kuvat itselleni. Pidin noista kuvista erittäin paljon koska seppälässä oli silloin erittäin tyylikäs mallisto nuorilla ja pidin tuosta kun Stina oli puettu erillaiseksi kuin yleensä muut mallit. Sitten minua piristi erittäin paljon se että tällä naisella on tatuointi ja lävistyksiä <3 Mut juuh eli mulle siis tuli eka palkka... ^^ ostin sitten rannekellon josko oppisin pitämään sitä töissä, olisi sitten kello jota katsella tarvittaessa. Sitten ostin samalla itselleni korttikotelon, hieman erikoisen värinen minulle mutta ajattelin hieman repäistä ja se oli halvempi kuin muut esim. yksivärinen tuollainen samallainen oli 10e kalliimpi o-o'' Niin joo ja ah~ kerrankin ostin itselleni täydellistä luettavaa nimittäin VOGUE, en oo viitsinyt ostaa sitä kun se maksaa 9€ mutta heillä oli oma tarjous meneillään niin se oli vain 6€ sitten ostin rinnalle uusimman Trendi lehden tutkittavaksi että mikä suomalaisia kiinnostaa tällä hetkellä :D
No kuten huomaatte ostin myös tennarit kahtena värinä.... ajattelin vain että päivitän kesäkenkiäni kun vansit on jo rikki ja samoin yhdet toiset joten heitän ne pois ja otan tollaset halppis tennarit käyttöön kesäks.

Mut joo mitä mun elämään, ei mitään erikoista. Töitä ja koulua edelleen, molemmissa menee erittäin hyvin. Ainut mikä mua harmittaa nyt, olen flunssassa ja ensi viikolla torstaina availlaan uus cittari ja siinä tulee pieni työputki joten en saa siis sairastua enempää. :)
Eilen siis suljettiin vanha citymarketti, sitten työporukalla vietettiin "hautajaisia" ja juhlittiin uuden cittarin tulevia avajaisia.
Tänään olen nauttinut kiirettömyydestä, käytiin Matin kanssa urheilutalolla kun siellä oli porukkaa pitämässä kirppari pöytiä. Kävimme sen jälkeen vielä ykköskirppiksella, tein hyvin pieniä löytöjä ja ei niinkään mainitsemisen arvoisia. Sieltä sitten kiidätimme Tarun luokse kahville ja muffinsseille, hetken siinä istuskelimme ja juttelimme. Ite tulin kotiin siivoamaan ja Matti meni kyläilemään Petrin luokse.
Kuuntelen nyt siis täällä musiikkia ja mietin että täytyisi tarttua imuriin kunhan jaksaisi.

Niin ja tosiaan kun se palkka tuli, niin sain vihdoin tilattua itselleni kunnon synttärilahja tilauksen :) postailen niistä sitten kun alan saamaan niitä postissa.

Rakkaat lukiat aion jonain päivänä tehdä postauksia (kunhan löydän jostain aikaa)
1. vaatekaappini sisällöstä + kenkä "kokoelmastani". 
2. Lävistyksistä ja tautuoinneista (miksi olen ottanut ja miksi tulen ottamaan jotain)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...