5. helmikuuta 2013

no 8.

Torstaina pelailtiin carcassonnea taas vaihteeksi aika kirjavalla porukalla :) Oli taas erittäin hupaisaa. 

Perjantaina sitten Minna ja Miika toi meille viimeisen lisäosan (niin joo nyt meillä on ne kaikki tosin ajateltiin ostaa viel yks peruspeli tosin se miss o joki I) mut jooh. Perjantai oli erittäin kiva päivä oli vähän koulua ja sitten kotona alotettiin tekee ihan sairaasti hyvää pizzaa :) sitten vaihdoin järjestyksen makuhuoneessa kun Matti vihjaili että hän hankii mulle ehkä työpöydän ompelukoneita varten sit synttärilahjaks. Sain tutkiskella IKEAN sivuja josko löytäisin sieltä sopivan. Illemmalla meille saapuipi vieraita tampereelta ja sitten Minnakin ja Karo tuli hengailee meille. No siinä kävikin sit niin et Joonas ja Tytti tuli käymään meillä ku olivat lähteneet pois baarimaailmoista. Niiiin sen jälkeen me jäätiin minä, Minna, Karo ja Matti tänne kämpille ja ruvettii ennustaa tarot korteilla + puhuu paranormaaleista jutuista. :D Oli jännittävää ja kivaa.

Lauantaina sit Minnan kans yritettiin nousta järkevään aikaan ylös jotta lähettäs kiertää kirppiksiä med Karo. Pyörittii missä sattuu ja sitten suunnattiin meijän kämpille syömään ja suunnittelemaan iltaa. Jotenkin kummassa meillä oli porukkaa ryyppäämässä o-o'' Sit siirryttiin baareihin joskus puolen yön aikaan, minä ja Matti ei viihdytty kauaa ulkona koska minä+humala ja Matin piti käyä päivystyksessä hammaslääkärillä aamulla. Onneks tultiin ajoissa niin sai nukkua rauhassa. (Minna, Miika ja Jarmo saapuivat joskus pitkin yötä nukkumaan meille)

Sunnuntai menikin kivasti löhöillessä :) en ainakaan nyt yhtäkkiä muista että teinkö jotain erikoista... AI niin Joonas ja Tytti tuli meille pelaa carcassonnea ja odottelemaan että Miilin juna saapuisi. Tämä eräs ystävämme oli vajaan vuoden poissa kun hän oli vaihdossa japanissa.
Mentiin asemalle häntä vastaan, Tytin taklaus ois pitäny saada videolle. Siinä sitten hetken hengailtuamme minä, Matti, Tytti, Joonas ja Petri siirryttiin westiin kaakaolle taikka kahville.

Maanantai muutosten päivä... ainakin hetkellisesti. Eli aloitin työssäoppimisen cittarissa ja sitten aloitettiin Matin kanssa dieetti. (tavalla jolla äitini laihdutti puolessa vuodessa 30kg) SYY tähän diettiin on se että olen ylipainoinen ja  painoni on ollut nousussa 4 vuoden ajan. Mulla on terveydellisiä riskejä jos paino jatkaa nousuaan, eli yritän tässä saada sitä putoamaan tai ainakin pysähtymään. Olen ollut aika tyytyväinen kehooni ja olemukseeni mutta keskusteluni terveydenhoitajan kanssa herätti pohdintaa että tässä täytyy tehdä jotain. 
Syön siis tavallaan atkinsin dieetin tavoin, mutta syön salaatteja jotta saisin vitamiineja ja olisin pirteämpi. Jos söisin täysin atkinsin tavoin niin olisin tuplasti väsynyt.

Tiistai työpäivän jälkeen olin jälleen erittäin väsynyt ja jalat olivat kipeät. Seisoskelen ja kävelen erittäin paljon työssäni, siihen on siis taas tottuminen. 8 tunnin työpäivät on pitkiä, aika kuluu nopeaan mutta kotiin kun pääsee niin väsyttää vaikka kello on vasta 5-6
Tänään sitten sorruin päikkäreihin ja piristin itseäni hieman värjäämälllä hiukset. Niin ja sain tänään postissa sen kivan pompulan :D

Sit kuvista löytyy myös "äitipuoleni" tuomat tuliaiset eli legginsit ja kynsilakat. Sitten sain aikaisemmin postissa 1000kpl ommeltavia niittejä >o< sekoanko edes. No ei tahtoo lisää kaikkee kiiltävää x)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...