10. helmikuuta 2013

no 10.

Viime viikolla Minna toi meille viimeisen lisäosan carcassonnea varten :) nyt sitten meillä on kaikki. Paitsi sitten tajuttiin et pitää ostaa viel toinen peruspeli missä on joki I noh, Matti kävi ettimässä sitä kokkolan kirjakaupoista ja muualta mistä olisi voinut uskoa että se löytyy. No ei sit löydetty sitä mistään niin Matti tilas sen lautapelit.fi:n sivuilta ja se saapui postissa perjantaina. :DDD Nyt on kaikki pelit sitä varten jos halutaan pelata mega carcassonnea. Jei~!
Perjantai meni kivasti, oli kiva työpäivä ja sitten kotosalla innostuin ompelemaan + värkkäämään kaikkee. Sit illemmalla mentiin eräälle kaverille joka oli muuttanut uuteen kämppään :)  tosin samassa talossa asuu mutta muutti vaan kerroksen alemmas x) Sieltä siirryttiin taas kerran westiin, siellä olikin muitakin tuttuja. Ilta meni ihanan rattoisasti ja oli erittäin hauskaa :) Jossain välissä siirryttiin kotia kokkola pizerian kautta, otettiin Matin kanssa kebab salaatit, koska dieetti/ruokavalio muutos hetkellisesti.
NIIN voisinkin mainita siitä että on toiminut, oon laihtunu tai ainaki se on näkyvää (katselin yksi ilta itseäni arvioivasti peilistä vähissä vaatteissa ja Matti oli sitten myös samaa mieltä, meillä ei oo viel puntaria niin en voi sanoo et paljon on lähteny xD)
Jatkan siis mielelläni tätä josko paino putoaisi kunnolla ja ei tarvisi pelätä terveyden vuoksi ja polveni voisivat paremmin. :)
Lauantai löhöilin ihan rauhassa sängyssä kun ei ollut mikään kiire eikä tarvinu töihin, ah ihana. No jossain vaiheessa sit piti nousta ylös kun tajuttiin et pitää mennä kattoo Tytin koululle niiden muotinäytöstä. Oli kyll kivaa käydä vanhalla koululla pitkästä aikaan. Tykkäsin erittäin paljon muotinäytöksestä ja tuli hirveesti ideoita mitä haluan tehdä. :D Sieltä siirryttiin kaupungille hakemaan ruokaa ja kierreltiin muutamia kauppoja kans. Sit tultiin kotia syömään ja Matin + minun piti mennä myöhemmin yhille synttäreille. Käytiin siellä synttäreillä ja sen jälkeen haettiin Miili ja Tytti meille kylään. Katottiin yhdessä putousta ja juteltii. Sit jossain vaiheessa mun ja Matin oli aika siirtyä westiin odottelemaan että Disco Ensemble alottais.
Ihan mahtava keikka, pakko sanoa. Siellä oli ihan hirveesti porukaa ja huomasin että mulla on olkapäässä pieni mustelmakin. ^^'' 
Sunnuntai, tänään sitten en oo muutako tehny kotihommia ja vähän löhöilly, että jaksan sit ahkeroida huomenna töissä ihan täysillä. :) Ehkä sitä viel vois kyllä tehä jotain.2 kommenttia:

  1. UUU MILLON PELI-ILTA?! Xd Ja söpö takki!<3

    Niijoo ja Hennaaaaaaaalkfdjg Värjätäänks mun tukka nyt viikolla? Oisin parturiavun tarpeessa :<

    VastaaPoista
  2. uu kiitos :) juu voin värjätä

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...