26. helmikuuta 2013

no 12.

Ihanaa kun on loma! Kaikkein eniten toi aurinkoinen sää on saanut aikaan tämän loman tunteen.
Viikonloppu meni tampereen tuttavien kanssa viettäen iltaa ja sitten siskonikin ilmestyi kokkolaan alottamaan lomaansa joten yöt hän punkkasi meillä. Sunnuntaina hengailtiin meijän kämpillä ja taidettiin katsoa joku elokuvakin Tyttin, Joonaksen, Minnan, Miikan ja Matin kanssa :)
Maanantaina aamulla menin suorittamaan ensimmäistä osaa kakkosvaiheesta eli ajelemaan taloudellista ajoa kaupungille. Onneks ei ollu ruuhkaa, huomas hyvin että klo 8.00 et kaikki on lomalla. Siitä sit taapersin kotiin syömään jotain, ja sitten mentiin hengailemaan kaupungille jälleen Tyttin ja Joonaksen kanssa. Oli erittäin hauskaa itselleni ei tarttunut mukaan juurikaan mitään. Sitten myöhemmin lähdimme Tytin ja Petrin kanssa reippailemaan spr:n kirpparille ja kierrätyskeskukseen. Oli ihana reippailla kun oli niin hyvä sää, tosin illemmalla huomasi että tuuli oli ottanu poskiin kun kuumotti niin paljon.
Illemmalla vielä Tytti ja Sonja saapuivat tänne kämpille ja katottiin pari leffaa :) Matti oli koko päivän viettänyt töissä joten hän sit ilmesty illalla kotia ja katottiin vielä Minnan ja Matin kanssa bond leffa mikä tuli tv:stä.
Tänään (tiistaina) heräilin ihan rauhassa, mutta näin pitkästä aikaa unta ja söin siinä unessa suklaata ihan hirveesti salaa... ^^'' en yhtään ihmettele et uneksin jo suklaasta kun kohta on menny jo kuukausi että en oo syöny mitään herkkuja ja muuta paskaa ton dieetin takia. x) Mutta toisaalta on kyll voittaja fiilis koko ajan kun näkee et paino on menny alaspäin et ei ees halua ratketa.
Tänään sitten siskoni häipyi takaisin kohti seinäjokea, sitten pian jäin yksin tänne kämpille kun Matilla on iltavuoro. Sainpa jotain sitten tehtyäkkin kun oon ollu kämpillä yksin, nimittäin siivosin oikein urakalla. .....En oo oikeesti mopannu muuton jälkeen koska en oo jaksanu roudata mattoja kerrosta ylemmäs tuulettumaan.... eli oon vaan imuroinu ja pyyhkiny pölyjä yleensä. Nyt sitten roudasin matot ja vaihdoin olkkariin verhotkin kesäisemmiksi. 
Tuo ihana aurinko on kyllä piristänyt erittäin paljon ja saanut minutkin odottelemaan jo kevättä, pääsiäistä ja sitten kesää :D
(alimmaisena muutama tuote joka on saapunut postista.. ne on niitä mun ihana listan tavaroita)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...