17. helmikuuta 2013

no 11.

(tylsää blaah blaah juttua täss alussa) ...mene työssäoppimaan kauppaan, osta sieltä kaikkea kivaa mitä näet työpäivän aikana ^^'' Eli oon löytäny tän parin viikon aikana vessaan kivan setin mihin kuulu; roskis, vessaharja, saippua teline, pumppusaippua juttu, hammasharja teline ja hammastahna purkki sekin maksoi vain 6€
Sitten myöhemmin sorruin ostamaan pirteämmän värisen maton vessaan joka maksoi 4€
Hankin myös makuhuoneeseen säilytys korin johon sain omia juttuja :) ja se taisi maksaa jtn. 4€
Muoviastioita jotka oli 3€/kpl (ostettiin kaks kappaletta kun meillä on tuohon kuuluva isokulhokin), laseja 1,5€/kpl (ostin 6kpl kun yhdet tarjouslasit jotka ostin joskus nii ne alkaa hajoilla itestään kun niihin laittaa kuumaa vettä)
5€:lla löytyi Diablo II + expansion, nyt vaan ku ois kone joka jaksais pyörittää x) mun tää läppäri on niin vanha että huh huh~ sit ostin vielä 5€:lla inception leffan ku tykkään siitä liikaa (vaikka minnalla on se niin en jaksa lainata XD ja sit ku tulee fiilis niin se on itellä hyllyssä)

Niin joo sain jossain vaiheessa tosiaan ton hiuspannan postissa et siin ois kans kuvaa siitäkin, en vaan osaa oikein pitää sitä. Harmittaa hieman kun monesti on silleen et haluan laittaa sen niin pidän sitä hetken ja laitan sen sitten laukkuun.Huomasitte varmaan myös sen että sorruin nyt värjäämään hiukseni mustiksi <3
Mutta nyt on ollut kyllä enemmän sellainen olo, että tämä on minun tukkani :) 
Oon siis erittäin tyytyväinen tähän.

Viikonloppu on mennyt erittäin kivasti vaikka suurin osa kavereistamme on ollut siskoni ja hänen poikaystävän luona seinäjoella. Perjantaina hengailtiin westissä eräiden tuttujen kanssa joihin olen enemmän tutustunut tämän vuoden puolella. :D Hauskaa oli vaikka olin hieman väsynyt + humalassa (hyvä yhdistelmä herätä aamulla 6:lta ja sitten ei nuku päikkäreitä ja illalla sitten juo alkoholia=nukkuu ainakin hyvin seuraavan yön) Lauantaina sitten hengailtiin taas westissä tällä kertaa minä hieman rauhallisemmin. Jossain vaiheessa siirryttiin enkkuun muutamien tuttujen kanssa joihin sitten tutustuin paremmin illan aikana. Oli kyllä uskomattoman hauskaa, pelattiin kännykällä turth or dare peliä, eli "pullon pyöritystä". Mutta se meni niin että kännykkään annettiin pelaajien nimet ja se sitten arpoi siitä yhden ja esitti kysymyksen. Alkuun oli hyvin viattomia kysymyksiä mutta mitä pidemmälle peliä mentiin sitä henkilökohtaisemmiksi ja pervommiksi kysymykset meni.
Eli hauskaa oli xD Tänään sitten olen istuskellut auton ratissa ja totutellut ajelemaan pitkästä aikaan isän autolla koska reilu viikon päästä menen suorittamaan kakkos vaihetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...