8. elokuuta 2013

Seikkailua naapuri kaupungissa

Olimme eilen Matin ja hänen äitinsä kanssa kiertelemässä pietarsaaressa. Yhtä seikkailua se oli kun etsiskelimme kirpputoreja ympäri kaupunkia, lopulta löysimme kaksi tosi isoa kirpputoria ja realisointi keskuksen. Realisointi keskuksen idea on että he ostavat omaisuutesi ja myyvät sen eteenpäin. Eli se paikka oli täynnä kaikkea jännittävää, kuten joku vanhanaikainen suojapuku missä oli kaasunaamari puvun yhteydessä. Sekava paikkahan se oli että penkomalla sieltä sitten löytyi jotain, itse tein löydön eteiseen nimittäin pienen jalkavalaisimen. Nyt ei tarvitse yöllä kompuroida pimeässä kotiin, no onhan meillä kyllä kattovalo mutta sitä ei viitsi aina laittaa päälle kun yöllä sekin valo tuntuu liian kirkkaalta.
Kirppari kierrosten jälkeen siirryimme pietarsaaren kävely kadulle etsimään ruoka paikkaa. Löysimme erään kivan Bubravintolan jossa sitten olikin ihan uskomattoman hyvät ruuat, silloin kun valitsimme ruokia tarjoilia toi meille juuri tehtyjä poppareita naposteltavaksi. Tosin mehän porukalla syötiin ne hyvin nopeasti kun oli niin kauhea nälkä. Ruuan jälkeen siirryttiin käymään vielä seppälässä josta tein hyödyllisiä lyötöjä, eli legginsejä ja pitkät sukat.
Pietarsaaresta palattuamme kokkolaan hetken hengähdimme Matin kanssa kotosalla ja sitten lähdimme kyläilemään eräällä kaverilla. Ilta meni rattoisasti hyvässä seurassa jutellen, jossain vaiheessa kumminkin palasimme keskustaa kohden ja kävimme vielä kurkkaamaassa westissä josko siellä olisi tuttavia.

Realisointi keskus
Moderni kirpputori


Kirpputori halli


Bubravintola
Seppälä ja kirppari löytöjä2 kommenttia:

  1. Hohoo! Mää näin sut sillo kirppiksel! 8) Kivoi löytöi teit!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...