14. elokuuta 2013

Hassu lukujärjestys ja söpö löytö

Tänään oli sitten aika palata koulun penkille, hieman jännittää mitä tulevasta vuodesta tulee. Aloitan nyt siis taloushallinnon puolella, eli tarkoittanee sitä että tää tyttö osaa kohta kirjanpitoa, laskutusta ja palkanlaskentaa vaikka unissaan. Ryhmänohjaajakin ainakin "uhkaili" jotain siihen suuntaan, että on tekee meistä meidän yhteistyöllämme priimaluokan. Itse ainakin pistän taas tavotteet mahdollisimman korkealle, tosin saa nähdä kuinka tehokkaasti jaksan toteuttaa ne. Ainakin näin alkuun tämän ensimmäisen koulu viikon pitäisi olla rento, tunteja ei hirveämmin vielä ole. Minua se ei niinkään haittaa koska pääsen taas totuttelemaan siihen että juoksen koulusta töihin.
Muutenkin kyllä mun lukujärjestys oli hassun oloinen, nimittäin maanantait oli jotenkin kummassa jotain 7h päiviä mutta muut päivät alke 4h. Hups~!

Tänään tosin kipitin koulun jälkeen kaupunkiin seikkailemaan kirpputorille josta teinkin sitten aivan ihanan löydön. Nimittäin Queen of the Darkness merkkisen hameen joka ei maksanut kuin 5€. Onhan tuon vaatemerkin tuotteisiin tullut törmättyä EMP:n sivustoilla ja tullut todettua minun lompakolleni hieman kalliiksi. (Verraten siihen että ostan suurimman osan vaatteistani kirpparilta tai teen itse) Kotosalla tänään olenkin lueskellut mangaa, katsonut cosplay videoita ja animea + fiilistellyt Traconia kun Matti kertoi hankkineensa liput sinne. :)
Niin joo ja kävihän meillä tänään vieraitakin joiden parissa aika sitten on hurahtanut. Äitini kyläili koupäivänsä päätyttä, äitiä on sitten aina ihana nähdä. Hieman harmittaa kun ei kerkeä/saa järjestettyä aikaa että näkisi useammin. Myös eräs ystävättäremme kävi kahvilla meillä, voi kauhistus kun me taas naurettiin ihan hassuille jutuille. X)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...