4. elokuuta 2013

Nothing special

Perjtantaina tuli nähtyä reippaasti tuttavia westissä, muutenkin kummallinen ilta nimittäin baari oli ihan tupaten täynnä pitkästä aikaa. Hämmennyttiin hieman kun kesähän on hieman hiljaisempaa baari aikaa kun voi istuskella ulkosallakin. Myöhään ei oltu kun minun täytyi raahautua töihin lauantaina. 

Lauantaina heräilin aamulla aikaisin ja pelailin hetken ennen töihin menoa, pohdiskellen samalla mitä sitä tekisi sitten kun pääsisi kotiin. No kotiin päästyäni töistä Matti ja eräs meidän kaverimme hengailivat kämpillä ja pelailivat MTG:tä. Yllätyksenä minua odotteli kotona kevätrullat ja kanapallon, oh ihanaa olin niin nälissäni. Nom nom~ aasialainen ruoka on sitten niin hyvää. Iltaa menimme viettämään ensin suntin varrelle hyvän sään ansiosta, mutta pian siirryimme juomien loputtua westiin.

Sunnuntai aamuna istuskelen tietsikalla ja nautin vapaa päivästäni. Mielessä ois hirveesti tekemistä mutta en tiedä jaksanko tehdä mitään niistä vai jumitanko koneella niin kauan kunnes Matti pääsee töistä. Sitten menemmekin vierailemaan isäni luona, hän tarvitsi tietokoneen ja kännykän kanssa apua. Pitäis jotain kuvia siirrellä kännykästä koneelle, itse katselin sitä jo reilu viikko takaperin mutta en vieläkään puhu lumian kanssa samaa kieltä. Matti saa siis hoitaa kyseisen homman, itse menen hengailemaan ja noutamaan Turkin tuliaiset.
Aqvaario tuo minulle tänään ihanat kenkulit!! Matilta tuli vain kommenttia, että taas uudet kengät. Kun selitin hänelle että olin lyötänyt kyseiset kengät facebook kirpparilta, mutta vain siskoni kävisi noutamassa ne. Eivätkä olleet kalliit niin hän vain naureskeli ja ihmetteli mikä naisilla on kenkiä kohtaan.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...