21. tammikuuta 2014

Postista ihania yllätyksiä

Hankin nyt tässä mustat Dr. Martensit, kun päädyin myymään vanhat punaiseni pois. Ne jäivät nimittäin niin vähälle käytölle ja en saisi ostaa muutakuin mustia kenkiä kun kaikki muun väriset jää vaan hengailee kaappiin. Noh, tilanne on korjattu. Pitää tulevaisuudessakin muistaa, että pysyy niissä mustissa.
Kenkien lisäksi sain uuden kännykän kuoren postista, se on niin kaunis.
Mulle on kyllä tulossa taas vaikka mitä postista, jaksaisi vain odottaa niitä. Meinaa olla hieman malttamaton.
Samalla postiin reippaillessani eksyin käymään H&M:llä, kävin kurkkamassa jos mitenkään mahdollisesti siellä olisi ollut vielä noiden star wars legginsien lisäksi niitä batman leggareita.
Harmiksi heiltä oli ne loppuneet ihan keskusvarastoltakin. Osasin kyllä jotenkin arvata, että ne olivat varmaan sellainen tuote joka meni heti.

Otsiksenikin vain lyhenee entisestään, eilen sitä hieman siisteilin. On kyllä taas mukavampi, tykkään jotenkin erittäin paljon tästä lyhyestä otsiksesta. Hehkuttelen sitä taas, mutta olen niin tyytyväinen hiuksiini varmaan ensimmäistä kertaa 5 vuoteen.
Seuraavaksi pitäisi tarttua ahkerana koulukirjoihin ja ruveta lukemaan kokeeseen. Ei tosin kiinnostaisi, ymmärrän hieman aiheesta mistä minulle on koe huomenna.  Se ei riitä, se pitäis kumminkin osata aika hyvin ulkoa. Jos viimeistään iltasella, tekis tässä kaikkee "tärkeempää" ensin.


- Henna

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...