20. tammikuuta 2014

Järjestyksen orja

Blöh, tänään oli taas semmonen aamu ku heräs, että ei ollu oikeen varma et mikä on. Nimittäin otin sitten särkylääkettä ja jäin nukkumaan. Ajattelin että jos tämä on migreeni niin seuraavan kerran kun herään niin otan vasta sen migreeni lääkkeen. Onneksi ei tarvinut, mutta olen ollut ihan tokkurainen koko päivän. 
Matti antoi ennen töihin karkaamistaan minulle täyden Subi kupongin ja sanoi, että käy syömässä ulkona jos se piristäisi. Noh taapersin muutaman korttelin päähän ja hups. Alennus shoppailuksi se meni, mutta kiltisti pysyin asusteissa ja onneksi aika halvalla pääsin. (En sais hirveesti shoppailla, vaan pitäis säästellä.)
Kävin syömässä sitten ja se kyllä totta piristi, vai olikohan ne nuo löydöt mitkä mua piristi. 
Matkalla törmäsin luokkakaveriinikin ja keskustelimme, että en menettänyt mitään kun lepäilin kotosalla. Niin hieman ajattelinkin aamulla särkylääkettä napsiessa.

Ostoksistani sen verran, että olen kavannut uutta joka päivälle sopivaa laukkua (löytyi paikallisesta laukkuliikkeestä alennuksesta 20€:lla) ja isompaa säilytys rasiaa lävistys tavaroilleni. Nyt lävistyskorujen pitäis ainakin olla järjestyksessä. Clas Ohlson:lta löytyy noita pieniä pakkeja, olen todennut ne erittäin käytännöllisiksi. Samalla sieltä tarttui kaksi elokuvaakin joita en ole nähnyt.
Koruja kävinkin rohmuamassa Glitterin alennuksista, mitä siellä vielä oli.


- Henna

2 kommenttia:

  1. Ovesta ulos astuminen on tunnetusti hyvin vaarallista : D shoppailemaan joutumisen riski on hälyttävän suuri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, olisi pitänyt vain linnottautua sohvan syövereihin niin ei olisi mennyt rahaa XD

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...