14. tammikuuta 2014

Mattalakkaa ja hulluja aurinkolaseja

Tänään postissa saapui heräteostoni nimittäin nuo hullunkuriset niittiaurinkolasit, samassa laatikossa oli Matillekkin hänen haluamansa aurinkolasit. Olisin samaiselta sivustolta halunnut yhdet toisetkin lasit, mutta ne oli loppuun myydyt. Ostan ne sitten jonain päivänä, kun niitä tulee heille lisää myyntiin. Eikun odottelemaan aurinkoisia kelejä, että pääsee pitämään noita monstereita. Pianhan sitä aurinkoa varmasti saadaan, kun aletaan kevään puolella olla.

Aurinkolasejen lisäksi ostin kokeiluun Seppälästä mattakynsilakkoja, harmikseni ne eivät olleet haluamani värisiä. Nimittäin purkkien sävyt antoivat toisen kuvan näistä väreistä. Purkeista sain ihan norm. punaisen ja mustan värien käsityksen, mutta tuotteet olivat enemmänkin lohenpunainen ja harmaa. Purkkien huurre pinta ei anna myöskään oikeaa väriä hyvin läpi, joka voi olla syynä myös erehdykseeni.
(Kuva on hieman ylivalottunut, jonka takia teille ei selviä tämä ongelmani.)
Siiisti matta kyllä ja ihan laadukkaan oloinen kynsilakka, mutta taidan hankkia Ebay:stä kumminkin ystävieni suosittelemaa BK mattakynsilakkaa. Saan sillä sitten kysistäni ja haluamista sävyistä mattaiset.- Henna

5 kommenttia:

 1. Onks sulla monta kerrosta noita lakkoja? Ainaki mustan alta kuultaa kynsi läpi. Kantsii kokeilla et laitat useemman kerroksen niitä lakkoja niin tulee intensiivisempi sävykin :) Ehkä harmaa muuttuu sittenkin mustaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytynee koittaa, vaikka hieman harmaalta sudissakin se näytti. Mutta varmaan vain antaakseen tuon efektin tai sitten se on harmaa. x)

   Poista
  2. Tosi tummanharmaaksi se jäi :/ Noo kyllä nämä tulee käytettyä, mutta taidan sen BK:n hankkia. Sillä kumminkin saa tehtyä matat kans. :D

   Poista
 2. Onko toi sun mustan sävy "black leather"? Mulla on itsellä sitä ja kyllä se on ihan selkeästi mun silmään semmoinen nahkaisen musta, jos pari kerrosta laittaa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että on se kyseessä, kun tää on vähän kyllä nahan sävynen. :) Jotenki vaikeesti ne sävyt lukee kun en oo huomannu tai toinen vaihtoehto että oon sokee. x)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...