30. tammikuuta 2014

Channel ZERO

Tämä neiti on kärvistellyt koulu stressin kanssa, nyt vasta ensimmäistä kertaa tunnistin stressaavani. Hyiiii, ei kiitos enään koskaan, oli siis hyvin väsynyt eräästä kurssista jossa piti tehdä isompi raportti ja esitelmä luokalle. Samaan aikaan olisi pitänyt hoitaa muita hieman huonosti hoidettuja kursseja, työssäoppimispaikka ja koekkin siihen päälle.
Olin tässä sitten eräänä päivänä hyvin väsynyt ja stresaantunut. Jäin vain kotiin nukkumaan, Matin lähdettyä töihin ja yritin kotosalla hoitaa asioita ja selvitellä päätäni stressistä. Onneksi Matin päästyä töistä sain purettua itkun sekaisena fiiliksiäni ja keskustelimme hänen kanssaan olotilastani. Matti sitten stemppas mua ja auttoi hieman koulu juttujen kanssa.
Seuraavana päivänä esitin sen esitelmän ja hoidin työssäoppimiseeni liittyen asioita. Niin kyllä huomasi kaikkien asioiden hoitamisen ja puhumisen jälkeen, että helpotti.
Nytkin on pirteämpi ja rennompi fiilis, vaikka ei mulla vielä oo työssäoppimispaikkaa mutta eiköhän sen jostain saa. Tulipa stressikin koettua vähän eri tavalla, yleensä piilostressaan ja oon sit kipeenä ku kaikki helpottaa mutta tietääpä tulevaisuudessa miten toimia jos tuollainen stressi yllättää.
Nyt ei oo mitään hätää, odottelen viikonloppua koska olen menossa kahville kaverini kanssa ja vietän aikaa rakkaan ompelukoneeni kanssa kun on muutama asiakastyö mikä pitäisi tehdä. Sitten tietysti siskoseni ilmestyy taas miehensä kanssa kokkolaan.

Posti on kyllä kovasti myös piristänyt arkea. Viime perjantaina kun nukke saapui, niin samaisena päivänä sain vihdoin BK:n mattalakan, rakastuin siihen heti ja saanpa nyt haluamani sävyt mattaisiksi. Alkuviikosta tulikin lisää muoviruusuja (cosplayta varten) ja meikkitilaukseni pretty:ltä.  Maanantaina myös sorruin käymään läheisessä kenkäkaupassa ja noh mites siinä taas kävi. Kengät lähti mukaan ja itseasiassa erittäin hyvät sellaiset. Harmikseni nyt on ollut vain niin kova pakkanen, että ne ovat hieman kylmät jaloille. Tänään tulikin pelastus pakkasta vastaan, ebay:stä tilaamani Channel Zero pipo. Se on niin ihanan lämmin, purr~


5 kommenttia:

 1. Oot sekä otsikkoon että tekstiin kirjottanu "Chanel zero", niin pakko nyt kysyä et oothan huomannu että pipossa lukee channel? :D Anteeks jos kyselen tyhmiä mut pakko varmistaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHAHA~ *huuto naurua* niin tohkeissaan lämpimästä piposta ja en edes moista huomannut. Ebayssakin kuvassa lukee ihan selkeesti Channel Zero, piti sieltäkin varmistaa. Sieltä kyseisen pipon tosiaan hankin ja katoin et onpas kiva, silloin jo oon lueskellu mitä sattuu. Voi minua XDD

   Poista
  2. :DD ♥♥ Mullekin on kuule käyny tuolleen Jack Daniel's -paitani kans kun kotona selvis et siinä lukeekin Daniiels :D Voi meitä!

   Poista
 2. kannattaa käyttää mustaa kajaalia huulten rajauskynänä mustan huulipunan kaa :3 tai vaikka kans pohjustaa koko huulet kajaalilla nii tulee paljo tummempi musta :3 Kuhan heitin oman vinkin, jota ei ole pakko käyttää :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...