7. tammikuuta 2014

Mikä ihana päivä pienelle shoppailulle

Aamuni lähti erikoisella tavalla käyntiin nimittäin, heräilin viideltä jostain kumman syystä. Herätyskelloni olisi herättänyt parin tunnin päästä, mutta en saanut enää unta joten makoilin vain. Sitten kun herätyskelloni soi niin viiletin suihkuun ja laittauduin osittain. Kahdeksaksi oli kerettävä postiin, koska paketti olisi tänään palannut lähettäjälle. Olin jotenkin missannut saapumisilmoituksen, joka oli tullut netpostiini.
Kerkesin pelastaa kumminkin tuon paketin ja toin sen kotiin. Se oli Matin joululahja jonka suhteen möhlin hieman muutenkin, mutta nyt vihdoin sain annettua sen hänelle.
Samalla reissulla kävin ostamassa itselleni hiusväriä joka onkin nyt päässäni.
Harmikseni sitten piti kouluun laahustaa 10, vaikka olisin lomaani mielelläni jatkanut.
Keskellä koulupäivää eksyimme jälleen kavereiden kanssa kauppaan ostelemaan jotain, minä siinä tilanteessa päivitin hieman meikkejäni ja ostin luettavaa.
Jotenkin pitkän tuntuisen koulupäivän jälkeen menin käymään kangas ostoksilla. Ostin sitten kerralla heti enemmän, ideoita tietysti pursuili kankaita nähdessä. Ajattelinkin huomenna viettää aikaa ompelukoneeni kanssa, kun Matti on iltavuorossa.
Kangas ostoksien jälkeen menin haahuilemaan kaupungille ja katselemaan sitä mitä alennus myynneistä oli vielä jäljellä. Kiusauksia oli paljon, mutta mitä menin lupaamaan. Sen kyllä yritän nyt myös pitää.
Tietysti annan itseni ostaa asusteita ja kenkiä edelleen normaaliin tapaan, koska näihin minulla ei taito riitä.
Olisi jo huominen, haluan tarttua kankaisiin ja alkaa ommella kaikkea kivaa. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...