17. tammikuuta 2013

game no. 1

Kuinka aloitin pelaamaan tätä kyseistä lautapeliä? 

Matti oli puhunu mulle usein tästä lautapelistä ja sit oltiin käymässä seinäjoella eräässä liikkeessä. Siellä Matti sitten muistutti mua taas tästä pelistä, mutta me ei ostettu sitä silloin... Yhtenä päivänä Matti tuli läheisestä kirjakaupasta Carcassonne peruspelin kanssa jossa on mukana lisäosa Juhlat!
Sitten alkoi pelin opettelu, innostuin ihan älyttömästi tästä ja niin myös Petrikin innostui. Tytti oli pelannut jo peliä muiden ystäviensä kanssa joten hänelle tämä oli tuttu juttu.

Pian tuli halloween ja meidän tuparit, Petri osti meille kolmannen lisäosan Lohikäärme ja Linnanneito. Innostuin pian sitten tästä ehkä liikaa, tilasin pian Matille joululahjaksi toisen lisäosan Kirjurit ja Kauppiaat. Minä en sitten jaksanut odottaa jouluun ja annoin Matille sitten lahjan etukäteen. Silti sitten kävin ostamassa Matille joululahjaksi kuudennen lisäosan Kärryt ja Kartanot. 

Joulun aikoihin se alkoi olla niin että halusimme kerätä kaikki lisäosat ja pelata niitä kaikkia samanaikaisesti.... HULLUJA sanon minä... ensimmäinen lisäosa Kirkot ja Kievarit ilmesty jossain välissä en nyt vain muista missä välissä Matti osti sen >o<

Kun olimme tampereella Matin kanssa niin löydettiin puolenkuunpelit liike. Pyörittiin siellä ja huomattiin carcassonne pelit ja yhtä aikaa molemmat kiiruhdettiin niiden luo et "mitä täältä löytyy". Noh katottiin isoja lisäosia siinä ja sitten huomattiin nää minilisäosat ja Matti oli sitä mieltä että ne on pakko ostaa kaikki kerralla :) ja no se oli hyvä ratkasu nimittäin jokaisessa minilisäosassa oli mukana yksipalanen seitsemättä lisääosaa. Eli meillä on siis nyt; 

1. Liiturit 
2. Viestit
3. Lossit
4. Kaivokset
5. Noidat
6. Rosvot
7. Viljaympyrät


Toissa päivänä sitten me soiteltiin kavereita kylään ja otettiin kaapista kaikki nämä lisäosat ja aloimme pelata. Meillä kesti sellaiset noin 5 tuntia pelata kaikkia näitä samanaikaisesti. Se oli erittäin hauskaa ja haastavaa :D pelaan mielelläni uudelleen näin.


MUTTA kyseisen illan jälkeen ruvettiin etsimään Matin kanssa puutuvia lisäosia suomesta, meiltä siis puuttui vain 4 lisäosaa. Meiltä puuttui siis; 

4. Tornit 
5. Kuningas ja Kreivit (joki II) 
7.Katapultti 
8.Basaarit ja Bastionit

Löysimme viidennen ja kahdeksannen lisäosan.  Neljännen ja seitsemännen kohdalla melkeimpä joka paikassa luki että painos loppu :( voi eiii~ fantasiapeleillä oli inventaario kesken joten he lupasivat ilmoittaa jos he löytävät toisen noista (en nyt muista kumpi)
Viides ja kahdeksas tuli erittäin nopeasti postissa, kävin tänään kipaisemassa postissa vaikka ulkona on tappava pakkanen. Nyt vain pitää koittaa löytää nuo kaksi puuttuvaa.


TÄSTÄ TULI SIT PAKKOMIELLE JA HARRASTUS....

(mitä sitten kun nää kaikki on kertätty... uus lautapeli?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...