11. joulukuuta 2014

Vlog - Kenkä ja hius kriiseilyä

5 kommenttia:

 1. Heippa! Lueskelin blogiasi ja huomasin että sinullakin on ollut industrial. Kävin itse ottamassa parisenkuukautta sitten ja olen nyt miettinyt että haluaisinkin pois tämän. Koru on vielä hieman arka ja sieltä tulee karstaa. Reiän ympärillä on sellaiset ns. 'pallerot' mietin tässä sitä, että voiko korun vain poistaa vai pitääkö odottaa sen parantumista? Kiitos kovasti jo etukäteen vastauksestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, juu on ollut ja otan takaisin toiseen korvaan, mielestäni se on erittäin kiva lävistys. Putsaa sitä suolavedellä (googlesta löytyy hyviä ohjeita liuoksen tekemiseen, mutta sitä saa myös valmiina apteekista) ja odota sen paranemista. Älä missään nimessä mene saunomaan nyt jouluna ja koita olla räpläämättä turhaa. Jos otat sen tässä vaiheessa pois, niin tulehdus jää niihin reikiin/avo haavoihin ja huonolla tuurilla umpeutumis vaiheessa tulehdus jää ihonalaiseksi ja sitten pitäis hankkiutua lääkäriin ja koittaa saada antibiootti et ne paranee.

   Poista
  2. Korvan lävistyksissä voi mennä huonolla tuurilla puol vuottakin parantua, koska ne altistuu helpoiten vahinko kosketuksille jotka on rajumpia ja ärsyynnyttää ja hidastaa paranemista.

   Poista
 2. Voi kiitos kovasti! Oikein mukavaa joulunaikaa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...