31. joulukuuta 2014

Kaunis ja klassinen musta

Eilen tuli myöskin noiden kenkien lisäksi eBay:stä tuo ihana kaulakoru. Yksinkertaisuudessaan samettinauha ja helmi ovat kyllä erittäin ihana yhdistelmä. Eilen myöskin innostuin värjäämään hiuksiani uudelleen mustaksi, koska ekan mustan värjäyksen kuluessa hieman pois alkoi tuo valkoinen paistaa läpi niin että se aiheutti harmaantumista hiuksissani.  Nyt on hiuksetkin ihanan tasaisen mustat, tykkään kyllä näistä enemmän kuin niistä valkoisista. Hoen sitä nyt varmaan hetken teille, kunnes pääsen yli tästä ja alkaa olla jo taas vanha tuttu.

Harmikseni täällä Kokkolassa tuli eilen vettä ja kaikki pyörä/kävelytiet ovat nyt vetisiä ja jäisiä. Saan siis unohtaa hetkeksi näiden uutukaisten kenkien testaamisen ulkosalla. Ehkä sitten keväämmällä kun asfaltti näkyy, en haluaisi hirveesti kumminkaan kaatuilla tuolla lätäkköihin. Kerran pari kerkesin testata myöskin niitä YRU:n kenkiä, nekin taidan jättää odottamaan kevättä. Onneksi sentään tuli löydettyä silloin aikaisemmin Cip Capin alennuksesta jotkut arki kengät, muuten olisin ihan pulassa. Tää joulukuu on ollut kyllä mulla yks kenkäkuu. :)

Huomaa kyllä taas, että kun on vapaa aikaa enemmän niin blogin päivittäminenkin tuntuu kivalta. Tuntuu myöskin että tähän on ideoita ja fiilis että jaksaa nähdä hieman vaivaakin. Vaikka Urbanlanien jälkeinen väsy on vieläkin läsnä. Vlogiakin tekisi mieli päivittää, jos vaikka iltaa kohden siihenkin tarttuisi.

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanalta näytät näissä kuvissa! Ja tuo helmisatiininauha - oh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Se ei ollu ees kallis, ei muutako hommaat itelles kans! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...