1. tammikuuta 2015

Toiveita, haaveita ja lupauksia vuodelle 2015

- Oppisin/Alottaisin syömään niin, että kehoni voisi hyvin (onneks 8pv ruokaterapeutille
Oon jonkun verran jo sen oireyhtymän toteamisen jälkeen oppinut jo jotain, mutta pitäis oppia vielä pitämään kiinni näistä joistakin asioista. Tosiaan onneks pääsen ruokaterapeutille, niin jos se antais vähän vielä potukua tähän touhuun, että olo helpottuis ja pitäisin kiinni ruokavaliostani.

- Motivoituisin/Aloitan harrastamaan uudelleen liikuntaa ja pitämään huolen kehostani
Haluaisin aloittaa joogaamisen ja tankotanssin, mutta täällä kokkolassa on vähän huono tilanne näiden molempien kanssa joten. Jos sitä edes hieman jumppailisi kotosalla ja rupeis juokseen taas niin eiköhän siitä pikku hiljaa olo myöskin paranis, polvien nivelet kiittäis kyllä jos alottaisin liikunnan. Tai sitten palaan rakkaan uinti harrastukseni pariin uudelleen. Ja sitten jonain päivänä, kun pääsee asustelee jonnekkin muualle niin kävis kokeilee tankotanssia ja joogaa ihan tunneilla.

- Kameraan kaikkee kivaa oheis sälää
Oon haaveillu mikistä, salamavalosta, lisävalo, akkukahvasta ja muutamasta objektiivista. Niin joo ja stabilizer ois kans kiva, pääsis leikkimään videokuvaamisenkin kanssa.

- Kehittyisin valokuvaajana ja kuvien muokkaajana (kärsivällisyyden löytäminen tähän kiitos)

- Ompelu taitojen ylläpitämistä, keksisin ja toteuttaisin haastavampiakin asuja

- Piirtäisin ja suunnittelisin enemmän, nyt kun kerran on hyvät välineetkin

- Lisää kivoja kenkiä
Mulla on lista kengistä mitkä haluan, josko niitä pikku hiljaa ostelis itelleen. Toivottavasti se lista ei enään kasva. Eikä tulis ostettua mitään heräte ostoja kenkien suhteen.

- Kiva työpaikka valmistuttua
Kesä tulee oltua varmaan jossain kesätöissä, mutta sitten jos hyvin käy ja pääsee muuttamaan niin ois kiva sit sieltä löytää vakkari työpaikka.

- Muutto Matin kanssa
Keskusteltiin Matin kanssa eilen yöllä, että josko tulevana syksynä lähdettäisiin Kokkolasta. Lähdettäis kattomaan muuta suomea, tällä hetkellä ollaan pohdiskeltu että muutettaisiin syksyllä Turkuun. Uskon sen kyllä tapahtuvan, jaksais vaan oottaa syksyyn ja nauttia tietysti kaikesta tässä ennen sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...