1. toukokuuta 2014

Vappua!

Eilen juhlistettiin kavereiden kanssa vappua naamiais meiningeissä ja itse aloitettelin samalla pussikaljottelun/puisto hengailun. Kylmä ei hirveästi itseäni häirinnyt, alkoholin alkaessa lämmittää. Jotkut meistä olivat viettäneet suntin (suntti/sunti on kokkolan läpi kulkeva joki) varrella useita tunteja, itse olin siellä parisen tuntia vain. Kunnes siirryimme syömään ja baareilemaan, kyllä tässä järjestyksessä. Oli välillä pakko käydä tankkaamassa kun olin syönyt viimeksi töissä jonkun pikkuisen mikropitsan. Baarissa sain paljon katseita ja kommentteja asustani. Enimmäkseen hymyilin vain kaikille kommenteille. Osa oli poliisi kommentteja, "ei haittais vaikka pidättäisit mut" sit oli kans käden nostoja ohimolle "tervehdykseksi". Vastailin kohteliaasti tietysti näihin kommenteihin ja tervehdyksiin asiallisesti tai hieman naurahtaen, koska olin hieman huvittunut. 
Sain nauttia kyllä erittäin kivasta illasta jälleen kavereideni seurassa. Odotan kyllä innolla lämmintä kesää ja uusia puisto iltoja.

Pommitan teitä insta kuvilla, koska minulla ei ole tällä hetkellä kameraa. Canon eos 1100D on myyty ja odottelen uutta rakastani, se selviää teille sitten kunhan vain saan sen itselleni.

Asuni; haaremihousut, demonian swingit, korsetti, pitkähiainen, bleiseri, huivi, aurinkolasit ja hattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...