25. joulukuuta 2013

Police To Be The Queen

Sain Matilta joululahjaksi nyt näin aattonakin jotain, nimittäin toivoin itselleni uutta hajuvettä. Sain sitten ihan minun tyyliseni hajuveden, löysin tämän tuotteen tässä ennen joulua ja sitten mainitsin tästä Matille. Olen hyvin vaikea hajuvesien kanssa, nimittäin minulla on yliherkkä hajuaisti joten sitten itsellenikin on vaikea etsiä uusia tuoksuja mutta tämän löysin ihan sattumalla kun kaverini suositteli policen tuotteita ja testailimpa sitten eräässä kaupassa tätä. Sehän oli rakkautta ensi nuuhkaisuilla.
Hupsis huijasin tuossa alussa heti teitä, itseasiassa availimme lahjat jälleen 23pv, kun molemmat olimme aaton aamun töissä ja Matin päästyä töistä  hieman ennen neljää viiletimme hänen kotonaan käymään + hänen veljellään. Sen kaiken vierailemisen jälkeen ajattelimme perinteisesti käydä AATTONAKIN westissä, aikaisempina vuosina olemme käyneet siellä koska kaikki Matin vanhat tuttavat käyvät aattona moikkaamassa toisiaan siellä. Mutta ihmeeksemme ja suruksemme westi oli kiinni joka oli hyvin outoa. Eilen ei ollut edes maanantai tai juhannus jolloin se on ainoastaan kiinni. No ehkä tähänkin on tullut heillä muutos nyt, harmitti hieman koska minulla oli erittäin hauska aatto viime vuonna kun sain tutustua jälleen Matin vanhoihin ystäviin. Eilen tuli kyllä myös mussutettua ruokaa ihan uskomaton määrä ja no jatkoin sitä tänäänkin kun äitini saapui aamuselta käymään täällä meillä, kuten Matinkin vanhemmat.
Nyt ajattelin vain löhöillä ja nauttia siitä kun ei tarvitse tehdä yhtään mitään. X) Eikö se niin pidä tehdäkkin näin jouluna ja tietysti syödä ihan hirmuisia määriä kaikkea.

MUTTA VIELÄ! HYVÄÄ JOULUA TEILLE KAIKILLE!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...