23. maaliskuuta 2014

Huokaus ja helpotus

Kärsin varmaan tässä kauheesta stressistä, kun ei oikein mikään innostanut ja välttelin kaikkea mitä piti tehdä. Mutta sitten asioita oli pakko tehdä asioita ja pian kun kaikki oli tehtynä, niin sain innostukseni ompelemiseenkin.
Viime viikolla minulla oli siis viimeiset kokeet tälle keväälle, tietysti 2 koetta on vielä arvioimatta, toivon vain että ne menisivät jotenkin läpi. En ole niin  vaativa itseäni kohtaan koulun suhteen, voisin kyllä olla. Mutta tosiaan ensiviikolla minulla alkaa työssäoppiminen ja mulla ei ollu työssäoppimispaikkaa vielä viime keskiviikkona. Joten siinä on ollut ehkä suurin stressaava tekijä. Meidän alalla täällä kokkolassa on hyvin vaikea saada työssäoppimispaikkaa, ainakin tällä hetkellä ja opettajamme antoi laput jo syksyllä, että hakisimme ajoissa paikat. Haeskelimme kyllä, mutta vastaus monessa paikassa oli etttä "valitettavasti emme ota keväällä ketään" tai "olemme ottaneet jo jonkun silloin työssäoppimaan meille." 
Eli työssäoppimiseni olisi pitänyt sisältää tositteiden järjestelyä ja kirjanpitoa, se olisi ollut myös näytön aihe. Viimeiselle viikolle ryhmänohjaajamme sanoi että hankkikaa ihan tavallinen toimisto paikka jos ei kerran sellaista paikkaa saa missä voisi suorittaa näytön.
Työskentelen nyt sitten loppu kevään koulutusyhtymän toimistossa ja suoritan näytön vasta ensivuonna.

Isäni sai minut tässä eräänä päivänä jälleen huomaamaan kuinka aika menee nopeasti. Nimittäin huhtikuun ekalla viikolla on mun 21v synttärit. Ja valmistun TAAS vuoden päästä. Sen jälkeen pikku hiljaa siirryn kyllä työelämään ja pidän paussia opiskelusta. Opiskelen sitten lisää joskus jos innostun, nimittäin kun valmistun merkonomiksi taloushallinnon puolelta niin on ollut ainakin kova puhe että palkanlaskijoista ja kirjanpitäjistä olisi pulaa. (+niillä on hyvä palkka XD) Eli hyvällä tuurilla pääsen tekemään sitä mihin valmistun, mieluite työskentelisin palkanlaskijana. Se on vaikuttanut muutenkin paljon kivemmalta aineelta koulussa tai sitten ulkomaankauppoihin liittyvät asiat on kivoja. Tosin kyllä voisin ihan mielelläni työskennellä tuolla toisellakin alalla mille olen jo valmistunut, mutta sen työtilanne suomessa on aika heikko. (Siinä onkin se pää syy miksi lähdin opiskelemaan merkonomiksi.)

Tietysti  palailen myös nyt keväällä toukokuun puolessa välissä, siihen ihanaan kassatyöhön jotta selviän kesästä. (Kesäkin on kohta ehdessä <3)
Odotan kyllä sitä innolla, koska minulla on ikävä työkavereitani.
Olisin varmaan hiihtolomalla jo palannut mutta olin silloin sairaana. Kyllä tässä joten kuten noilla tuilla selviää ja oon saanu myytyä hirveesti kaikkee vanhaa tavaraa pois niin siitäkin on saanut sitten vähän ylimääräistä. Kyllä se oli hämmentävää tasaisen palkan juoksun jälkeen ruveta eleleen pelkillä tuilla. Noo, oppiipa taas selvimään vähän vähemmällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...