6. maaliskuuta 2014

BJD - Annie balljointed doll

 Nimesin nukkepienoisen Annieksi, se on malliltaan Delf NINA. Hankin nukkeni ilman meikkejä, koska se on huomattavasti halvempaa ja jossain vaiheessa jokatapauksessa se meikkaamisen opetteltava. Vaatteet teen suurimmalta osalta itse, samalla pystyn tosiaan kokeilemaan pienemmälle mittakaavalle jotain mitä esimerkiksi haluaisin toteuttaa itselleni.
Tämä tyttönen on 57cm pitkä, en hankkinut pienimmästä päästä olevia nukkeja. Olen haaveillut tällaisesta varmaan jo 6-7 vuotta. Hartsilapsi, ball jointed doll ja bjd nimityksillä nämä kulkevat, myös varmaan monella muulla nimellä. Hartsilapsi tulee ihan siitä, kun nämä nuket ovat valmistettu hartsista. Englannin kielininen nimitys myös kertoo aika selkeästi mistä on kyse.
Tämä on ehkä enemmän myöskin nuorten ja aikuisten harrastus, koska tämä on rahaa vievä. Myöskin modaaminen on yksi tämän harrastuksen puolia, kuvaaminen kuuluu myös suureen osaan.
Hankin nukkeni tällaiselta sivulta; eluts.com
Vaikeinta näin ensimmäisen nuken hankinnassa oli tietysti se oikean mallin löytäminen ja sitten peruukin/hiusten päättäminen. Itsekkin tilailin kolme peruukkia jotta kokeilemalla sitten selvitin mikä sopii tälle persoonalle.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on, itsekkin olen tyytyväinen. Siitä tulee varmaan pieni goottiprinsessa ajan myötä. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...