8. maaliskuuta 2014

Lävistyksiä ja tatuointeja, mennyttä ja haaveilua

5 vuotiaana sain ensimmäiset korvikseni/lobet. Siskoni oli silloin 7 vuotias ja menin ottamaan hänen kanssaan ensimmäiset korvikset.
Yläasteella joskus 7-8 luokalla (2007-2008) hankin korviini pikkuhiljaa lisää reikiä.
Vasemmassa korvassani silloin oli alhaalla 4 ja kaksi rustossa, kun taas oikeassa korvassa oli 1 rustossa ja 4 alhaalla. Ensimmäisen venytys urakan aloitin oikeaan korvaani jonka pidin pitkään 8mm.
 Amikseen siirryttyäni korviini alkoi ilmestyä lisää kaikkea erikoista.  Ensimmäisenä pistin INDUSTRIALIN vasempaan korvaani eräässä Kokkolalaisessa liikkeessä. Pikku hiljaa ystävystyin liikkeen lävistäjän kanssa ja hän halusi tehdä minulle kokeiluna INNER CONCH:n. Pian sen jälkeen halusin samaiseen oikeean korvaani TRACUKSEN. (2009) Joulua kohden mennessä olin 16 ja tein kotona itse itselleni huulilävistyksen/LABRET:n. Amiksen aikoina venytin myös toisen korvani 8mm.
Industrial kasvoi surukseni ulos muutamaan otteeseen, nimittäin tämä lävistäjä ystäväni koitti auttaa lävistämällä alemman reijän uudelleen josko se olisi sitten pysynyt paremmin mutta joiduin ottamaan sen pois ajan myötä. (2011) Venytykset olin venyttänyt ehkä johonkin 12mm, korvanlehdet alkoivat käydä ahtaiksi ja otin yhdet korvikset välistä pois. Syksyn aikana sittne otinkin itselleni KIELIKORUN pitkän haaveilun jälkeen ja kerran jänistämisen jälkeen.
(2013) Keväällä hankin NAPAKORUN jolle jouduin sanomaan hyvästit jo kesän aikana. Otin napakorun osittain hetken mielijohteesta, sitä en ollut suunnitellut kuin kyseisen kevään. Se oli palkintona minulle kun sain pudotettua painoa tavoitteeni verran. ( ...tosin se on tullut jo takaisin XD )
(2013) Kesällä hankin itselleni ensimmäisen tatuointini, jota olin suunnitellut jo ammattikoulun ensimmäiseltä luokalta saakka. Useaan otteeseen se kyllä muuttui ajatuksissani, mutta olen erittäin tyytyväinen siihen mihin loppu tulokseen päädyin.
Tällä hetkellä lävistys tilanteeni on tällainen, venytin korvani viime vuoden aikana 20mm ja luovuin samalla lopuista korviksista mitkä hengailivat korvanlehdellä. Industrialin raato hengailee yhä vasemmassa korvassani, hieman heikosti näkyy mutta tahdoin pitää sen siellä.
Haaveilen tällä hetkellä hankkivani Industrialin takaisin tosin tälläkertaa oikeaan korvaan, josta olen hävittänyt sen ainokaisen rustokorun joskus aikoja sitten. Vasempaan korvaan olen suunnitellut myös ottavani Inner Conch:n ja Tracuksen. Kasvoihini olen alkanut haaveilemaan nenäkorusta, ehkä nämä kaikki haaveet tapahtuvat tässä tulevaisuudessa. Haaveilen tällä hetkellä myös useammasta tauoinnista.

Lävistykset ja tatuoinnit ovat koukuttavaa touhua. 

Olen onnellinen kehostani, kun minulla ei ole pahemmin lävistykset ja tatuointini tulehtunut paranemis aikanaan. Olen ollut ehkäpä vielä hieman huolimaton hoitamaan niitä silloin kun niiden on pitänyt parantua, mutta hyvin ne on aina parantunut. Suosittelen kyllä hoitamaan lävistäjän taikka tatuoijan antaman ohjeiden mukaisesti. 
Sitten vielä hieman vaikeista ja kivuliaista kokemuksita.
Kielikoruni on ollut ehkä vaikein kaikista, koska se osui luultavasti yhteen verisuoneen kielen alla silloin kun sitä lävistettiin. Niin se sitten parani hieman hitaasti, vaikka normaalisti suussa olevat lävistykset paranevat hyvin nopeasti.
Venyttäminen on aina yhtä outoa ja pelottavaa, sitä kipua on myös hyvin vaikea kuvailla miltä se tuntuu ja sehän riippuu ihan korvastakin. Pelkään siksi venyttää, koska olen saanut toisen korvani hieman repeämään ja toivon tietysti että tämä toinen ei kokisi koskaan sitä kohtaloa. 

Lukijat mitäs teiltä löytyy ja mikä on ollut teidän mielestä kivuliain?

9 kommenttia:

 1. Molemmista korvista löytyy 2 ihan normi korvisreikää :) rusto olis hieno, Mut tokkopa uskallan ikää laittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, kyllä mäkin kaipaan joskus sitä että ois vaan ne kaks sillon vois käyttää kaikkia kivoja näyttäviä korviksia. :D

   Poista
 2. Korvikset on, oli kuus kappaletta, mut otin pois kaikki paitsi ekat korut, koska mulla kävi taas niinku kerran, että korvakorun tausta kasvoi korvan sisään!!?? Voitko uskoa!!?? En oo kuullu et kellekään muulle olis koskaan käynyt noin. Se reikä oli jotenkin venynyt kun nukkunut korut korvissa ja se lukko/tausta jäänyt korvan sisään --> reikä kasvanut umpeen --> koru jäänyt sisälle. En oo vieläkään käyny terveyskeskuksessa poistamassa tota taustaa, on edelleen korvan sisällä :D mut eipä se oo kipuillu tai häirinny. Leikata se olis pakko, jos haluaa sen pois. Olin aika järkyttyny ku huomasin. Täl hetkel on huulikoru, jonka jouduin ottaan kolme kertaa, koska kahdella ekalla kerralla Putkan niissä tappihuulikoruissa oli kierteet paskana. Kierteet paskana --> tappi irtoaa yön aikana ja koru katoaa huis helvettiin --> reikä umpeutuu yön aikana ja koru katoaa lakanoihin. -__- Sit kolmannella kerralla laitettiin Putkassa tuohon rengas, ni nyt on pysyny ku ei ole viallinen koru. Hirvee säätö!!! Ainoo lävistys, mitä vähän kadun, on kulma, koska siitä jäi tosi paha arpi mun kulmaan. Mut en meikkaa sitä yleensä ikinä piiloon, on se tavallaan aika bad ass :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii~ Tuli mieleen et voiko olla arpikudoksen liikakasvusta kyse?? Toivottavasti ei koska se olisi kurjaa, mutta sehän selviäisi lääkärissä käymällä ja selvittämällä että mistä kummallisuudesta on kyse. Mulla on eräs tuttava jolla on arpikudoksen liikakasvusta ongelma, hän ei voi pitää kun "perus" korviksia korviksia ku muuten ne umpeutuu jne. Sitten hän otti kerran kielikorun niin hän sai kuulla vasta silloin äidiltään tästä oireyhtymästä, jonka takia hän joutui poistattamaan kielikorun ja lopettaa lävistysten haaveilun.

   Poista
  2. Ahaa, enpäs tiedä! Tosin mun arvet on yleensäkin jotenkin oudon näköiset... mulla on poistettu kaulasta kaksi luomea ja sen jälkeen jäi aivan kamalat arvet, ja joudun meikkaamaan ne piiloon päivittäin :S pitäis varmaan käydä lääkärillä tsekkaamassa...

   Poista
 3. Industrial, 2xtragus, inner conch, rook, 2xrusto, 4xnormi, 30mm venytykset ja medusa sekä napa. Pois ole ottanu snugi ja vertigal labreti. Tatuointei onki kans jo muutama haalittu :x Ainii ja kieli ja smiley löytyy kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nice :) kyllä tää touhu on vaan koukuttavaa ;D

   Poista
 4. edelleen ainokaiseni tuo vertical labret :DDD intustrialia oon miettiny muttaku ei näissä korvissa vielä mitään muutakaan oo niin tuntuu vähän typerältä XDXD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita se niin saadaan selvitettyä samalla näyttääkö se yksin tyhmältä :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...