19. elokuuta 2014

New stuff

Koulun alkaessa jotenkin sorrun shoppailemaan kaikkea, kun tätä alaa opiskellessa ollaan niin paljon koneella ja kun ei tuntiin jaksa keskittyä niin tulee ostettua kaikkea kivaa. Muutamana päivänä myöskin eksynyt koulun jälkeen kaupungille päivittelemään vaatekaappia. Ja sorruin rikkomaan vuoden vaihteessa antamaani lupausta, joka siis koski vaatteiden ostamista. Lupailin silloin että valmistaisin itse suurimman osan vaatteistani, sallisin itselleni kirpputorit ja tietysti lahjakortit hyödynsin synttäreitteni aikaan.  Ostin siis pitkästä aikaa itselleni housut ja ihan uskomattoman ihanan mekon, jollaisesta olen haaveillut jo pidemmän aikaa.
Tilailin itselleni myöskin vihdoin fisun, olen niin iloinen siitä että sain sen. Eilen vain kärsin migreenistä niin fisun testailu jäi hieman vähille, joku päivä voisi lähteä seikkailemaan ja valokuvailemaan.
Kuten myös ehkä huomaatte hiukseni alkavat olla lähellä valkoista, latvat pitäisi enää saada käsiteltyä valkoisiksi. Mustat  dipit nyt unohdan ihan kokonaan nimittäin hiukseni ovat erittäin kivat näin. Hiusten latvat nimittäin eivät pahemmin mustilla dipeillä erottuisi vaatteistani ja ajattelin testata nyt koko vaaleaa päätä kerrankin kun olen päässyt vauhtiin.
kaulakoruja ja käsikoru - seppälä outlet
farkkulegginsit ja pitkä tricoomekko - seppälä outlet
koulureppu - seppälä
Paradise Kiss ja Nana tavaraa - facebook kirppari
Samyang Fisheye - Rajala pro shop

2 kommenttia:

 1. Ahhh just tänään kävin hipelöimässä ite tota Seppälän kolmiokaulakorua D: Liian ihana. Jätin sen nyt sinne kuitenki vielä ainaki hetkeksi.

  Ja sun kämppäs näyttää niiiiiiinnnn hienolta huhhuh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy toki ostamassa vielä kun niitä löytyy, kaduttaa pian kun niitä ei löydykkään. :) Kiitos

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...