10. lokakuuta 2013

sixtyseven

Oh~Sorruin tuossa ennen palkkapäivää tilaamaan itselleni kengät, joihin nyt sitten rakastuin. Taitaapi tulla uudet arkikengät, näistä 8cm korkeista popoista.

Mitäs melkein menneeseen viikkoon, tiistaina mulla oli työpaikalla paloturvallisuus koulutus. Hauskaa oli työkavereiden kanssa kun päästiin sammuttelemaan eri sammutus menetelmillä. Joka työpaikalla on omat juttunsa joten meillä oli omamme ja palopäällikkö hieman ihmeissään kuunteli meidän juttujen tasoa.
Sen koulutuksen jälkeen lähdin käymään Jyskissä, vihdoinkin löysin sopivan suihkuverhon. Olen joskus aikaisemmin maininnut siitä että se pitäisi uusia ja nyt sainkin uusittua sen. Suihku sai jälleen uutta ilmettä ja piristystä, näyttää taas vähän paremmalta.

Illemmalla sitten katselimme Leon elokuvan Karon kanssa, voi että se elokuva on hyvä. Olin katsonut sen viimeksi joskus silloin kun aloitimme Matin kanssa seurustelemaan. Eli oli ihan kiva katsoa pitkästä aikaan se elokuva. Sen jälkeen katselimme jotain videoita youtubesta ja menimme käymään english bubissa. Siellä emme kauaa viihtyneet eikä ollut tarkoituskaan, vaan siirryimme käymään nopeasti abc:llä ennen kuin se menisi kiinni. 

Keskiviikko minulla olikin vapaata koulusta ja nukuin tietysti tyytyväisenä niin myöhään kuin mahdollista. Aamulla meillä oli eräs Matin kaveri pelailemassa korttia niin kuluttelin aikaani sillä välin hyödyllisesti kotihommien parissa ja lenkkeillen. Lenkiltä palattuani ja lauttauduttuani menimme käymään Matin kotona ruokkimassa kania. Ollaan lemmikki vahteina aina kun hänen vanhempansa ovat menossa, samalla reissulla tuli käytyä SPR:n kirpparilla ja tein ihan hirveästi löytöjä. <3
Kävimme kotosalla syömässä ja pian suunnistimme kaverillemme kylään ja katselemaan pientä kissan pentua. Sillä on sitten niin hassu maukaisu ääni x) ja ihan sairaan söpö kun se on pörröinen.
Iltaa päädyimme viettämään westiin, olen iloinen että menimme sinne koska minulla oli taas pitkästä aikaa ihan huikea ilta.


Hattu / Hame / Neule / 2 Patella vyötä / 2 Kapeampaa vyötä (tuunamista varten) / Laukku / Mekko / Paitapusero
noin 18€ kaikki vaatteet ja asusteet
2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksii ja upeit noi sun kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihanaa kun kommentoit usein mun merkintöihin :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...