21. helmikuuta 2016

Hetki hiljaa...

Lupailin hieman, että ylläpitäisin blogia enemmän vuoden vaihteen jälkeen. Mitäs tapahtuikaan, en ole jaksanut panostaa tähän lainkaan, mutta ajattelin sitten tammikuun edetessä helmikuulle, että en ota stressiä blogista. Kirjoitan tänne silloin, kun siltä tuntuu ja asiaa löytyy. Panostan ja keskityn nykyään enemmän vlogaamiseen, koska videolle puhuminen sujuu minulta paremmin kuin kirjoittaminen. Vaikka kirjoittaminen on minullakin parantunut tämän harrastuksen myötä. Sitten myöskin tein sen, että en enää blogin puolelle postaile vlogi videoita eli vlogi videot löytyy siis youtube.com/hensskii osoitteesta. Ajattelin siis pitää vlogaamisen ja blogin erillään.

Mutta mitäs muuten, olen tehnyt pieniä pätkiä keikkatöitä eräässä paikassa ja nauttinut olostani. Toiveikkaana odottelen kevättä ja aurinkoisia päiviä, vaikka jo päivien piteneminen on piristänyt minua suuresti. Tässä hain myös piristystä ulkonäkööni ja laitoin hiuksia hieman uuteen uskoon. Eli mustalla tyvellä ja turkoosein latvoin tästä eteenpäin mennään. Olen kyllä erittäin tyytyväinen tähän lopputulokseen, se tuonut kyllä piristystä ja itsevarmuutta myös.

Tässä on tullut myös haaveiltua uusista taskoista, kuten toiseen reiteen olisi kiva hankkia joku kuva, mutta en ole oikein päässyt päätökseen, että mitä siihen haluan. Muita suunnitelmia tässä on kerennyt jo muodostua, josko niitä nyt ensin toteuttelemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...