9. maaliskuuta 2015

Annie is such a nerd

Annie sai vihdoin oman läppärinsä, tämän saatuaan  minuakin alkoi innostamaan pitkästä aikaa valokuvailu. Löysin kyseisen läppärin ihan sattumalta paikallisesta kirpparista, tuo on oikeasti kasvo-/taskupeili, mutta se käy erittäin hyvin Annielle. Viimeisimmässä kuvassa hieman ilmenee meikki jonka tein hänelle Turun vierailullani. Tää harrastus on ollut kyllä hieman hiljaisuudessaan pitkään. On päiviä jolloin olen tuijottanut Annieta ja miettinyt, että voisin tehdä sille uusia vaatteita ja sitten kun hankin tuon nuken niin siinä mukana tuli toinen irtopää. Niin olen pohdiskellut, että voisin tehdä sillekkin jonkin meikin niin voisi välillä vaihdella päätä, taikka jos joskus tässä sortuisi hommaamaan Annielle miespuoleisen kaverin tähän talouteen. Mutta onneks tosiaan tää harrastuksena on sellanen, että sitten kun on aikaa niin värkkäilee ja kuvaa. Mulle erittäin sopiva harrastus just siks.
5 kommenttia:

 1. ihania kuvia! ♥ (paitsi katsoin ensimmäisessä kuvassa et wtf, mitä Annien polvi tekee? :----------DD vai olenko vain anatomisesti sokea?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikein näet, tää tyttö ei oo varustettu parhaimmilla nivelillä sun muilla niin pitää ottaa sääri osa pois polvikuopasta jotta saan sen istumaan jotenkin toisellalailla kuin jalat suorassa. :)

   Poista
  2. Okei :---DD Kuulostaa kivuliaalta, mutta muuten tosiaan näyttää hyvältä! (ko. harrastuksesta juuri mitään tietämättömänä) :----)

   Poista
  3. Mun pitäis muokata sen reittä niin että pystyisin kääntämään sen toisellalailla niin se ei näyttäis niin oudolta toi polvenkohta kun sitä pistää posettamaan. :D Tää on kyllä kiva harrastuksena ja monipuolinen itelle kun harrastan ompelemista muutenkin niin Anniellekkin on sitten kiva tehdä välillä vaatetusta. Ja sitten erittäin hyvä valokuvauksen kohde kun ei valita siitä kun pitää poseerata niin kauan kun säädän kameran kanssa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...