24. kesäkuuta 2014

Vinkkejä hiusten vaalennukseen

Hiustenleikkuu haaveilun ja pienen pohdinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että en taidakkaan leikellä sivusiilejä. Annan näiden hiusten nyt vain kasvaa, mutta silti mielessäni on radikaali kokeilu. Minulla ei ole koskaan ollut kunnon vaaleita hiuksia, muutakuin hetkellisesti ennen punaiseksi värjäämistä. Silloinkaan se ei ole ollut kuin hetken. Pohdiskelimme sitten erään kaverini kanssa, että minulle voisi sopia sellainen kylmä blondi tai valkea tukka. Varsinkin kun minulla on nyt pidemmät hiukset niin niihin olisi ihan hauska kokeilla jotain uutta. Ja jos jonain päivänä haluan palata mustaan niin se ei sitten vaikeaa. Kerroin hänelle myös siitä, että en haluaisi pelkkää blondia. Haluaisin hiuksiini myös mustaa, siitä en vain ollut silloin varma miten. Nyt aikani pohdiskeltua päädyin siihen, että latvat olisi erittäin kiva jättää mustiksi, mutta mietiskelin että onko näistä tämän hetkisistä hiuksista helppo lähteä tekemään sitä. Ei sitten tarvisi tapattaa hiustenlatvoja sillä värin poistolla. Kaipaisin siis hyviä vinkkejä miten lähteä poistamaan mustaa väriä ja onko se edes mahdollista jättää valmiiksi latvoihin se musta väri.

6 kommenttia:

 1. onko sulla suora leikkaus vai kerroksittain? jos kerroksittain niin kannattais jättää alta esim, puolet päästä mustaks ja loput sitten eka ottaa värinpoisto, ice blonde, pari hiusnaamiota ja silvershampoota. sillon näkyy alta mustaa ja takaa katottuna latvat mustat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tällä hetkellä aika suoraleikkaus, mut mietin just sitä et pitäiskö sitä sit vähän leikkuuttaa kerroksittain, jotta se musta näkyis alta nätimmin.

   Poista
  2. kannattaa leikkauttaa kerroksittain, tulee hienompi. kun se että jättäis vaan latvat voi tulla niin "tönkön" näkönen.

   Poista
 2. Ja jos haluut mahollisimman hellävarasesti alkaa vaalentaa niin kannattaa alkaa tekemään raitoja ja niitten välissä oottaa aina jokunen viikko ainakin :) itelläni siihen tosin ei kärsivällisyys riitä (heheee..) mutta hiukset pysyy paremmassa kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katotaan onko mullakaan kärsivällisyyttä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...