7. huhtikuuta 2014

Töihin paluu ja synttäreiden tuoma materialismionnellisuus

Olen siis palannut takaisin ihanaan kassatyöhön työssäoppimiseni ohella. Istuskelen siis aamut eräällä toimistolla ja illat satunnaisesti kassalla. Rahasta stressaaminen lakkasi aikalailla heti kun kuulin pääseväni takaisin palkalliseen työhön. En ymmärrä miksi tuet ovat niin pienet, tajusin tässä parin kuukauden aikana kun säästöni olivat loppuneet, että tuilla saa hyvin kyllä maksettua vuokran ja laskut, mutta pitäis sitä ruokaakin olla. Enkä ihan kumminkaan halua elellä Matin rahoilla, joten työt sattuivat sopivasti kohdalle.

Eli aloitin maalis-huhtikuun vaihteilla tämän palkallisen työni ja sitten minulla oli tuossa 3pv  eli torstaina syntymäpäiväni. Täytin 21 eikä tuo ikä onneksi vielä häiritse, eli en jaksa kriiseillä sehän on vain numero. Ikääntyminen on asia jolle ei voi mitään. Juhlin synttäreitä kavereideni kanssa jo aikaisempana viikonloppuna, kun kaikki olivat eksyneet jotenkin kokkolaan hieman kauempaakin. Ilta meni kyllä hyvin vauhdikkaasti ja railakkaasti. Minulla oli ihan uskomattoman hauskaa ja kävin sitten muutaman kaverin kanssa katsastamassa Callessa olleen burleski show:n. Itse pidin siitä ja vihdoinkin pääsin näkemään sellaisen, olin joskus katsonut dokumenttia aiheesta ja sitten eräs kaverini harrastaa sitä joten aiheesta oli jotain käsitystä. 
Mutta nyt siihen synttäreiden ihanaan puoleen nimittäin niihin lahjuksiin, materialistihan minä olen.
Matilta sain ihastuttavan lahjan, se oli nimeltään rakkauskirja. Siinä oli asioita miksi hän rakastaa minua ja pari itse kirjoitettua lahjakorttia. Kaveritkin olivat pääseet osallistumaan tähän rakkauskirjaan nimittäin he lähettelivät terveisiä ja meidän yhteisiä inside juttuja. Muutama ilon kyynel vierähti Matin lukiessa tätä kirjaa minulle. Sitten tietysti käytin heti nämä hänen itse kirjoittamat lahjakortit, toisessa lahjakortissa sain päättää ihan mitä ikinä halusin ostaa netistä. Eli minulle on nyt tulossa jossain päin suomea uudet Demonian kengät (WUHUU!!) ja toisessa lahjakortissa oli sitten kyse, että hän veisi minut syömään ihan minne halusin. Kävimme sitten yhtenä päivänä pedrinaksessa, kun molemmilla oli vapaata.

Muut lahjat olivat myös lahjakortteja vaateliikkeisiin joissa käyn ja sitten rahaa. Helpoimpiahan lahjoja ne ovat, koska lahjansaaja itse saa päättää mitä hän ostaa annetulla lahjalla. 
Tietysti sitten tuli shoppailtua vaatteita ja asusteita. Olen  muuten onnistunut pitämään jo 3 kuukautta sitä lupausta että en osta vaatteita vaateliikkeistä vaan ompelen ne itse tai hankin kirpparilta.
Synttäreiden kunniaksi tosin annoin itselleni luvan ostaa niillä lahjakorteilla vaatteita. Mutta jatkan tuota uudenvuoden lupaustani ihan mielelläni kyllä loppuvuoden.

Perjantai meni nopeasti, kotiin päästyäni töistä pyysin kaverini käymään meillä ennen baariin siirtymistä. Yksi kavereistani sitten laittoi minulle nenäkorun josta olimme puhuneet muutamaan otteeseen. Hän lupasi sen minulle lahjaksi, nenäkoru oli kyllä mielenkiintoinen kokemus.
Olen kyllä erittäin tyytyväinen siihen, että otin sen nimittäin se näyttää tosi hyvältä eikä ollut kovin kivulias ottaa.

Lauantaina sitten lähdin Matin, "anoppini" ja kaverini kanssa kiertelemään pietarsaaren kirpputoreja. Meillä oli ihan uskomattoman hauska reissu, kävimme ensin tosiaan läpi ne kirpputorit ja sitten päädyimme syömään erääseen ravintolaan pietarsaaren keskustassa. Rakastan sitä ruokaa ja muutenkin sitä ravintolaa, se on erittäin viihtyisä ja ruoka on hintansa veroista. Siitä taitaa tulla meidän vaki ravintola kun käymme kirppari reissuilla pietarsaaressa.
No nyt loppuun sitten vähän kuvia niistä ostoksista. :)

                 Kirpparilta löyty söpö h&m:n pääkallotuubihuivi       Sain äidiltäni tuossa viikonloppuna ihanan muhkean huivin.

Meikkien päivittämistä ja hiusväriä
Ostin kaveriltani piirtopöydän
Kaverini teki synttärilahjaksi mulle nenäkorun <3
H&M:stä tuli tehtyä ihania löytöjä isäni antamalla lahjakortilla, päällimmäisenä mekko jossa on ihania yksityiskohtia pääntiellä.
H&M:stä trikoo mekko jonka yläosa on läpikultavaa materiaalia ja etureunus koristeltu niitein.
H&M:stä löytyi vielä erittäin kiva pitkä"jakku"
Sain "anopiltani" lahjakortin myös syntymäpäivälahjaksi, mutta tämä olikin seppälään josta sitten ostin pitkän trikoo hameen ja lyhyemmän kellotetunhameen, 3 niittivyötä, kaulakorun, pitkän neulepaidan ja tollaset niittikoristeet jotain takkia/jakkua varten ^^
Seppälästä löytyi vielä tuollainen lyhkäinen trikoopaita ja raitatrikoo. Sitten nuo kaksivyötä löytyivät kirpputorilta.

2 kommenttia:

  1. En muista onnittelinko jo jossain vaiheessa, mutta onnittelut näin hieman jälkeenpäin vielä! Kivoja ostoksia. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...