6. syyskuuta 2013

Pientä materialismi onnellissuutta ilmassa

Mulle kuuluu hyvää, vaikka koulussa oonkin hieman hukassa tunneilla. Enköhän mä jonain päivänä ala ymmärtämään tota opiskelua ja sitä et miks opiskelen tota alaa.
Opiskeluunhan liittyy tämä ihana lisä nimittäin opintotuki + minun kohdallani asumistuki. Eli vuokra sun muut tärkeydet tuli maksettua ensin ja sitten hieman shoppailemaan. Kävin hakemassa cittarista itselleni satulatuolin ompelua varten, josko nyt en saisi selkääni kipeäksi ommellessa. Tulihan sitä kyllä testattua kun laitoin tuon ruokailutilan uusiks. Eksyin siis kangaskauppaankin ostelemaan hieman kankaita, nyt on uusi ilme keittiössä. Vaikka hieman synkissä väreissä niin toi piristystä ja uutta ilmettä heti. Tykkään erittäin paljon lopputuloksesta mihin pääsin.
Keskiviikkona ja torstaina hengailin Karon kanssa kaupungilla joten tein sitten kuuloke löydön + kirpparilta muutamia juttuja. (matkalaukku <3, pari neuletta) Niin joo ja tossa opiskelun ohella mun luokka kaveri on saanu mut innostumaan ehkä liikaa huuto.netistä. Oon siellä katellu puhelimia, kun jotku ihmiset myy siellä halvalla pois jotain Iphone 4 ja 5 + Samsung galaxy S 2 ja 3. Suurimmassa osassa syynä että haluaa ostaa uuden puhelimen. Esim yhdessä kohteessa oli takuutakin jäljellä 12kk ja kaikki tallessa, kyseessä oli Iphone 4 ja myyjä halusi hankkia tilalle vitosen niin myi vanhaa pois jottei se jää kaappeihin lojumaan. Ja kyseisen Iphone nelosen osta heti hinta pyöri jossain 150€ paikkeilla.

Tänään myös tein aika ison oston nimittäin, Canon EOS 1100D:n menin ostamaan. Karon kanssa tutkittiin huuto.netin ihmeellistä maailmaa (nyt kun kerran jäin koukkuun siihen) ja löysimme erään kokkolalaisen joka oli luopumassa tuosta ihanuudesta. Kalliiksikaan tämän valokuuvaamisen aloittaminen ei tullut, nimittäin järkkäri maksoi minulle 205€. Nyt vain ankaraa opettelmista, josko saisin tästä sopivan harrastuksen itselleni tuon ompelun ohelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...