10. helmikuuta 2015

Päivän mietteet pyörii ruuassa ja opparissa

Only in Finnish

Mun elämä on ollu kylä taas yhtä tasapaksua ja seesteistä kotona himmailua. Blogi on siksi aikalailla painottunut lyhyisiin merkintöihin, ostoksien esittelyyn ja satunnaisiin vlogeihin. Ainoat mietteet mitä tällä hetkellä mulla mielessä päivittäin pyörii on, että pitäis aihertaa hiki otsalla tuota opparia ja mietin mitä syön seuraavaksi. Eli elämääni ei kuulu mitään kummallista, Matti käy töissä ja mä koulussa.
Luulin sen työssäoppimisen loppumisen jälkeen, että elämäni muuttuis jännittävämmäksi kun aikaa ja energiaa on enempi. Tai no onhan tässä tapahtunut viikonloppuisin vaikka mitä, mutta usein on niin että kamera ei todellakaan ole messissä ja en tajua kuvata kännykälläni jossa on hyvä kamera. Niin tuntuu jotenkin vaikealta sitten kirjoittaa jostakin mihin ei oo aiheeseen sopivia kuvia.
Nyt on myös näköjään mahallani menossa huonompi jakso, harmikseni energia ei sitoudu kunnolla kehooni kun ruoka ei imeydy kunnolla. Onneks sentään juon teetä niin saan siitä vähän energiaa päiviini, että jaksaa tehdä jotain jos löhöilyltä kerkeää.
2 kommenttia:

  1. no seuraavat viikonloput tän viikon jälkeen tulee oleen tapahtumarikkaita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, hyvässä seurassa ennen kaikkea. Valokuvaan ja videokuvaan sitten, tai ainakin uskoisin. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...