16. lokakuuta 2014

Uuden puhelimen testailua Tampereen reissulla

Tässä pari viikkoa takaperin hankin itselleni uuden puhelimen, (sony xperia z2) sain sen sitten viime viikolla käyttööni. Ajattelin reissuun lähtiessäni, että jätän järkkärini kotiin ja kuvaan puhelimella sen mitä kuvaan. Samalla hieman tutustuen sen kameraan ja muihin ominaisuuksiin.
Olimme siis tampereella alkavan lomani kunniaksi, menimme myös ensimmäistä kertaa kavereillemme ihan muuten vain yökyläilemään. Ettei samaan aikaan ollut mitään traconia, tai muuta erikoisempaa syytä tampereella käymiseen.
Viikonloppu sisälsi kirppareita/shoppailua, nukkeilua, hyvää ruokaa ja munchkin peliä. Nukkeni pääsi ensimmäistä kertaa kokovartalo putsaukseen, jonka takia hän oli palasina. Joka oli hyvin jännittävää, koska en ollut ennen nähnyt nuken purkamista ja kasaamista, opimpa kaikkea uutta tällä reissulla. Meidän oli tarkoitus meikkaillakkin nukkeja, mutta innostuimme toden teolla tuosta munchkin pelistä, joten vietimme aikapaljon aikaa pelaten sitä. Olen iloinen että minulla on Veeran kaltainen ystävä, joka auttaa ja opettaa mielellään minua nukkejen ihmeellisessä maailmassa.
Odotan innolla seuraavaa kertaa kun menemme käymään heillä, tai he tulevat tänne.

2 kommenttia:

  1. Uh! Munchkin! Huikee peli :) Se supersankariversio on hauska.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä, oih pitääpä joskus hankkia se. Me ostettiin se ihan perus muchkin ja kaverit osti zombien, molemmat ihan älyttömän hauskoja. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...