13. heinäkuuta 2014

Elämä olisi tylsää ilman kavereita

Ihana viikonloppu taas takana, vaikka perjantai ja lauantai oli mulla töitä niin kerkesin nauttia ihmisten seurasta. Perjantai iltana hengailtiin suntin varrella kuunnellen torilla menevää Summerfestiä, ötököiden alkaessa ahdistelemaan meitä siirryimme kohti westiä. Westissä olikin ihan huikeet Dj:t paikalla soittamassa tanssittavaa musaa. Käytiin valloittamassa tanssilattia kavereiden kanssa. Siellä tanssiessani minulla tuli ikävä eräitä kavereita joiden kanssa tuli usein tanssittua, mutta tämä parivaljakko on nyt helsingissä.

Lauantai iltana istuskelimme täällä meillä työporukalla ensin hieman rupatellen ja Matin ennustaessa meille Tarot korteilla.  Lähdimme sitten työkavereideni kanssa istuskelemaan loppu illaksi Callen terassille, samalla kuunnelleen Guntheria joka esiintyi Summerfesteillä. Ihan huikea ilta sekin, puhuimme että varmaan ensiviikonloppuna uudelleen. Mietimme myöskin, että miksemme käy useammin työporukalla juhlimassa. Tuona iltana kokeilin elämäni ensimmäistä kertaa tequilaa.... En ymmärrä ihmisiä miten siitä voi pitää. Onpa sekin koettu, tujuahan se on. 

Nyt sitten koomailen sohvalla, vältyin onneksi krapulalta. Oon keksiny keinon krapulan välttämiseen, mikä siis toimii tietysti omalla kohdallani. Syön ennen kun lähden tai aloitan alkoholin nautiskelun, yöllä tullessani kotiin syön kunnolla juoden ruuan kanssa maitoa, sitten silaukseksi loppuun särkylääke nassuun. Yleensä sitten herään vielä aamuyöllä, niin silloin juon ankaran määrän vettä ja otan vielä toisen särkylääkkeen. Niin tadaa, aamu/päivä on pelastettu. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...